Motivul pentru care Iuliana Marciuc și Adrian Enche nu s-au căsătorit până acum

adrian_enache_iuliana_marciuc-casatorie.jpg

Iuliana Marciuc a dezvăluit motivul pentru care ea și Adrian Enache nu se căsătoresc
Foto: Arhivă personală

Iuliana Marciuc a explicat care sunt motivele pentru care ea și partenerul ei de viață, Adrian Enache, nu s-au căsătorit până acum. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ei concep diferit ideea de mariaj și a mărturisit că trăiesc fericiți, ca o familie, și fără acel act care să dovedească faptul că sunt, în mod oficial, soț și soție.

Iuliana Marciuc și partenerul ei, Adrian Enache, trăiesc o poveste de dragoste de peste 23 de ani, însă cei doi nu au oficializat relația în fața legii până acum. Moderatoarea TV a explicat care sunt motivele pentru care ea și logodnicul ei nu au ajuns încă în fața altarului.

Cei doi parteneri au împreună și un băiețel, pe David, în vârstă de 13 ani, însă nici acest lucru nu i-a determianat să meargă în fața stării civile. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că ei trăiesc fericiți, că lipsa mariajului nu reprezintă o anormalitate, formând în continuare o familie, chiar dacă ea nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

enache-marciuc-baietel.jpg

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împreună un băiețel
Foto: Click!

Din spusele Iulianei Marciuc reiese că cei doi logodnici nu au intenția de a se căsători prea curând, deoarece văd mariajul ca pe o formalitate, o simplă „hârtie”. Vedeta de la TVR a explicat că, din perspectiva lor, căsătoria nu duce decât la divorț. Astfel, cei doi își doresc să rămână la stadiul de logodnă, în care se află din 2010, atunci când au făcut acest pas.

Motivul pentru care Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu se căsătoresc

„Noi nu suntem căsătoriţi, suntem doar logodiţi, dar sigur că trăim împreună ca o familie şi ne amuzăm întotdeauna că principalul motiv al divorţului este căsătoria. Pentru că în jurul nostru vedem, din păcate, foarte multe cupluri care se fac şi se desfac cu repeziciune şi încep să cred tot mai mult că vremurile pe care le trăim nu sunt pentru a oficializa o relaţie printr-o căsătorie.

marciuc-enache.jpg

Cei doi sunt logodiți, însă nu doresc să-și facă planuri de nuntă
Foto: Arhivă Click!

Iuliana Marciuc crede că mariajul duce la divorț

Îndrăgita prezentatoare TV a explicat că, din perspectivă proprie, când doi oameni sunt căsătoriți, aceștia nu mai pot trece peste problemele de cuplu decât printr-un divorț. „Eu cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, a detaliat Iuliana Marciuc pentru Adevărul.

Cei doi nu au în plan să se căsătorească

Adrian Enache a mai fost căsătorit, până în 2009, cu Corina Enache, cea cu care are și o fată, pe Diana Enache, în vârstă de 22 de ani, însă se pare că nu-l mai încântă ideea de mariaj, așa cum nu o încântă nici pe partenera sa de viață. Totuși, Iuliana nu exclude posibilitatea, dar susține că, în principiu, nu vor face acest pas.

„Nu, nu. Nu, dacă nu am făcut-o până acum, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla ca să o fac, însă să nu spui niciodată: niciodată. Eu am ideea asta, că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar, în principiu, nu văd de ce am face acest lucru”, a mai adăugat Iuliana Marciuc.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1