Motivul pentru care Iulia Albu stă la plajă acoperită din cap până-n picioare

iulia-albu-plaja-imbracata.jpg

Motivul pentru care Iulia Albu stă la plajă acoperită din cap până-n picioare
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Iulia Albu este o apariţie excentrică de fiecare dată. Fashion editorul întoarce privirile, indiferent de eveniment. La 37 de ani, fosta soţie a lui Mihai Albu arată impecabil, probabil şi datorită câtorva reguli pe care le respectă cu stricteţe.

Spre exemplu, chiar şi atunci când stă la soare, o face acoperită din cap până-n picioare. Motivul? Îşi iubeşte pielea albă.

“Nu am ales încă destinaţia de vacanţă pentru că primează proiectele profesionale şi încă mai am treabă. Oricum vom merge undeva mai aproape de România pentru că proiectele pe care le am nu îmi permit o vacanţă foarte lungă şi foarte departe. Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecţie maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Cutremurător! Edith Gonzalez şi-a planificat singură înmormântarea

O femeie a murit în urma unei partide de amor de 48 de ore, imediat după nuntă: ”I-a fost perforat intestinul!”

Loading...
 
 

Citește și

  • Este, fără îndoială, cea mai controversată vedetă în ceea ce priveşte look-ul ei. Iulia Albu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând pe nas o pereche tare ciudată de ochelari şi ne-a dezvăluit ce accesorii asemănătoare mai are în colecţia personală.

  • Vremea rece îi dă bătăi de cap, aşa că s-a pricopsit cu o răceală care a ţinut-o în casă tot weekendul! Dar, cu toate că nu se simte bine, Iulia Albu (31 de ani) nu a renunţat la cursurile de la Facultatea de Arte, acolo unde e studentă în primul an.

  • Numărătoarea inversă până la botezul anului a început. Designerul Mihai Albu şi soţia lui, Iulia, au intrat în focurile pregătirilor pentru creştinarea fetiţei lor Mikaela.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1