Motivul pentru care Gabriela Cristea nu-i permite tatălui ei să-și vadă nepoata

Gabriela Cristea și tatăl ei au avut parte de câteva conflicte în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci, între ei doi nu mai există nicio relație. Cei doi au avut parte și de dispute televizate, iar Gabriela nu simte nevoia ca tatăl ei să mai facă parte din viața ei sau a familiei pe are a clădit-o alături de Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a mărturisit într-un interviu pentru Acces Direct faptul că își dorește să aibă o relație mai apropiată cu fiica ei și să nu facă aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții ei în tinerețe.

"Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare. Ei şi-ar fi dorit dacă tot am făcut liceul de coregrafie să fiu balerină. A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adiom bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit. Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici", a spus Gabriela Cristea. 

Însă Gabriela are si multe motive de bucurie. În curând își va lansa noua emisiune de la Antena Stars și a mărturisit că este plină de energie și de forțe noi pentru a fi în cea mai bună formă la tv.

”Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, a spus Gabriela Cristea.

Loading...
 
 

Citește și

  • gabriela cristea te iubesc de nu te vezi

    Au mai rămas trei săptămâni până la prima ediţie a emisiunii pe care Gabriela Cristea o va prezenta la Antena Stars, iar producătorii au început preselecţiile. "Te iubesc de nu te vezi" va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, iar gazda show-ului este un fel de Cupidon.

  • gabriela cristea, kanal d,

    Kanal d este istorie pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea se pregăteşte să revină pe sticlă la Antena Stars, post cu care a bătut palma tot pentru o emisiune matrimonială ca cea pe care a găzduit-o la staţia patronată de turci. Vedeta a anunţat chiar ea numele producţiei şi şi-a invitat fanii să dea like la pagina de Facebook a noului ei proiect tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1