Motivul pentru care finul Pepe a lipsit de la botezul naşului Măruţă

2-bd-1-5col-pepe.jpg

Pepe şi-a dat seama târziu că bărbatul este fostul amant al Oanei Zăvoranu
Foto: Antena 1

Duminică, 11 octombrie, a fost o zi plină pentru familia Măruţă! Andra şi Cătălin au creştinat-o pe micuţa Eva şi au avut alături de ei toată familia. Cu o singură excepţie. Finul Pepe nu şi-a făcut apariţia la biserică şi nici la restaurant nu a ajuns decât spre miezul nopţii. Munca înainte de toate!

Unii cu paranghelia, alţii cu munca. În timp ce Andra şi Cătălin Măruţă îşi botezau fetiţa, pe micuţa Eva Maria Ioana, la  Biserica Sf. Fanurie din Bucureşti, finul Pepe (36 de ani) era la muncă. Solistul şi vedeta Antenei 1 nu cânta la vreun concert, ci filma de zor pe platourile emisiunii „Ham Talent”, care va debuta pe 18 octombrie la postul din Băneasa. Pepe face parte din juriul emisiunii prezentate de Liviu Vârciu, alături de Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre şi Gabriel Cocu.

Duminică pe la prânz, solistul a început filmările la una dintre viitoarele semifinale ale emisiunii, iar când reporterii Click! au ajuns pe platourile de filmare, după ora 15.00, filmările erau în toi şi se auzea că se vor termina undeva târziu, în noapte.

„Voi ajunge şi eu, dar nu la botez, ci la petrecerea de mai târziu”, ne-a spus Pepe într-una dintre pauzele de filmare, când am putut face câteva fotografii cu el alături de colegii din juriu. Soţia lui, Raluca, îi ţine locul la eveniment.

2-bd-2-3col.jpg

Măruță, extrem de grijului cu micuța proaspăt creștinată, Eva Maria Ioana
Foto: Roberto Sălceanu

În tot acest timp, botezul fetiţei lui Măruţă s-a petrecut ca la carte şi chiar dacă părinţii şi fraţii Andrei au întârziat şi au ratat jumătate din slujba de creştinare, ceilalţi invitaţi au fost punctuali. Mihai şi Laura Gruia, finii lui Măruţă, dar şi Iuliana Tudor au fost printre primii care au sosit la Biserica Sfântul Fanurie.

maruta.jpg

Prezentatorul și fiul său David și-au asortat costumele. Și Andra s-a asortat cu fetița sa, la ținute
Foto: Roberto Sălceanu

La ora 16.10 a ajuns şi Cătălin Măruţă, însoţit de părinţii săi şi de naşii fetiţei sale, Arpad Paskany şi iubita lui Ana Maria Feher. Andra s-a asortat la haine cu micuţa Eva, astfel că nude a fost nunţa care s-a regăsit atât pe rochiţe, cât şi pe blăniţa micuţei Eva.

3-bd-fataaaa.jpg

Foto: Roberto Sălceanu

Nici băieţii nu au fost mai prejos, căci costumul lui David şi al prezentatorului PRO TV au fost create de Filip Cezar. O căruţă de bani a costat doar ”îmbrăcatul” la familia Măruţă, adică 20.000 de euro. La care se mai adaugă 50.000 de euro, adică petrecerea de la Aristocrat Events Hall, la  care au participat 300 de persoane, apoi muzicanţii: Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu, Direcţia 5, dar şi Orchestra fraţilor Advahov din Chişinău.

 

Giulia şi Vlad Huidu, botez cu preparate româneşti

2-3-baza1-giulia.jpg

Giulia și Vlad Huidu i-au avut nași pe Alexandra și Șerban Cazan
Foto: Mihai Ionescu

Ieri, la ora 13.00, la Biserica Elefterie din Capitală, Giulia Anghelescu (30 de ani) şi Vlad Huidu (38 de ani) şi-au botezat micuţul, pe Eduard Mikael. Nașii copilului au fost Alexandra și Șerban Cazan, de la HaHaHa Production, cu care Giulia a colaborat muzical în ultima vreme.

După ceremonie, pe seară, familia Huidu a petrecut la un restaurant din nordul Capitalei, alături de peste 80 de invitaţi pe care i-a desfătat cu un meniu românesc cu pastramă și sărmăluțe în foi de varză. Numele bebelușului a fost ales de Giulia și de surioara lui, micuța Antonia. Familia Huidu a decis ca la eveniment să cânte solista Jazzy Jo, colega Giuliei şi a naşilor de la casa de producţie.

 

Ellie White, botez de vedetă la Braşov

2-3-baza2-ellie.jpg

Ellie White, botez tematic cu Mickey Mouse
Foto: Mihai Ionescu

Tot ieri, Ellie White (31 de ani) şi iubitul ei, impresarul Doru Tincă, şi-au creştinat fetiţa, pe micuţa Alexis Maria. Evenimentul nu s-a petrecut însă în Bucureşti, ci la Braşov, oraşul natal al iubitului ei. După ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Paraschiva, unde micuţa a avut parte de trei perechi de naşi, invitaţii s-au distrat la petrecerea de la Kronwell Hotel. Evenimentul a avut ca tematică desenele cu Mickey Mouse, create de Walt Disney.

Atât solista, cât şi fetiţa ei au purtat rochiţe roşii cu buline albe ce aminteau de Minnie Mouse, iar băiatul lor mai mare, Mihai, ca şi tatăl lui, Doru Tincă, au purtat costume negre de Mickey. La eveniment au participat în jur de 100 de persoane. Invitaţii au dansat pe muzica trupei Deepcentral, iar Ellie White a dorit să cânte aşa cum a făcut şi la botezul băieţelului lor, în urma cu un an şi jumătate. Meniul de la botez a fost de tip bufet, cu preparate inspirate din bucătăriile româneşti, italieneşti, franţuzeşti şi cea asiatică.

Loading...
 
 

Citește și

 • catalin maruta botez andra

  Cătălin Măruță și Andra își creștinează fetița, duminică (11 octombrie). În timp ce artista se ocupă de pregătirile de pe ultima sută de metri pentru botezul Evei Maria Ioana, soțul ei face treaba mai grea. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe realizatorul Tv mutând tomberoanele din parcarea din fața casei sale. Se pare că familia Măruță nu are vecini model, aceștia au scos gunoiul în fața curții și au blocat mașina prezentatorului.

 • andra nasa botez fetita

  Duminică va fi o zi importantă în familia Măruţă. Andra şi Cătălin îşi vor creştina fiica, Eva Maria Ioana, la Biserica „Sf. Fanurie” din Capitală. Petrecerea va avea loc la Aristrocrat Events Hall, invitaţii fiind aşteptaţi cu un meniu exclusivist.

 • botez giulia anghelescu huidu

  Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

 • botez ellie white

  Duminică (11 octombrie), Ellie White și Doru Tincă și-au creștinat fetia, pe Alexis Maria, la Biserica Sf. Parascheva din Brașov. Micuța, care a împlinit deja 4 luni, a fost botezată în aceeași biserică unde a fost creștinat și fratele ei mai mare, Mihăiță (2 ani). Fetița a avut trei perechi de nași: pe stilista Maria Andrei și soțul ei Paul Renaud, un prieten foarte bun al lui Doru Tincă și un alt cuplu de prieteni din copilărie ai artistei.