Motivul pentru care Felix nu este niciodată prezent la filmările Mihaelei Rădulescu

12-13-vedete-foto-6-3-col-22-aprilie-california-san-pedro.jpg

22 aprilie. În elicopter, survolând San Pedro (California)

Din 6 martie, de când a început show-ul live “Uite cine dansează!” (PRO TV), Mihaela Rădulescu a schimbat avioanele ca pe şosete. A făcut sptămânal naveta pe ruta Monaco-Bucureşti, dar a ajuns de două ori şi în SUA, de dragul iubitului Felix Baumgartner.

De 9 săptămâni, de când prezintă în direct “Uite cine dansează”, la Pro TV, Mihaela Rădulescu (47 de ani) este mai mereu pe drumuri. După ce luni filmează pentru emisiunea live, diva se urca în avion şi se duce fie la fiul ei, Ayan, la Monaco, fie la iubitul Felix Baumgartner (48 de ani), în Austria sau la Los Angeles. Practic, la un calcul simplu, reiese că în toată această perioadă Mihaela a zburat de două ori pe ruta Bucureşti-Los Angeles şi retur (în total 42.264 km) şi de 5 ori pe ruta Bucureşti-Monaco şi retur (în total 14.910 km). Adunând doar cele 14 zboruri, fără să mai punem la socoteală vizitele în Germania şi Austria, obţinem un rezultat uimitor: 57.174 km, adică o dată şi un pic ocolul Pământului, ţinând cont că circumferinţa Terrei la Ecuator este de 40.075 km.

 • Click!: Ai făcut un tur de forţă, pentru că în fiecare luni aveai emisiune live, iar acum au început ediţiile în direct şi la “Românii au talent”.

Mihaela Rădulescu: N-ar fi un maraton şi nici ceva dificil să ai două live-uri pe săptămână, dacă n-aş locui în altă ţară. Aşa, mă urc în avioane de două ori pe săptămână, despachetez valize doar cât să-mi spăl hainele şi fac orice pentru a fi lângă fii-miu. E obositor, dar sunt antrenată şi rezist. Dorm bine, mănânc lejer şi cu atenţie la conţinut, fac zilnic măcar 30 minute de sport, iau vitamine şi minerale. E ca programul de competiţie al unui sportiv de performanţă şi am o disciplină totală.

 • De când a început emisiunea “Uite cine dansează!” ai tot făcut naveta Bucureşti – Monaco – Austria – SUA.  Ai numărat vreodată câte mii de kilometri ai parcurs?

Da, am umblat ceva. Am mers de două ori în L.A. în aprilie, între două ediţii de dans, pentru că Felix era acolo şi avea nevoie de mine în diverse feluri. Am stat mai mult în aeroporturi şi avioane decât pe pământ, dar a meritat! Am luat un mic dejun memorabil cu Felix şi Arnold Schwarzenegger, chiar de ziua lui Felix (n.r. 20 aprilie), am zburat zilnic cu elicopterul şi am văzut locuri de vis. Deci, m-am energizat copios. N-am calculat nimic, doar m-am bucurat de fiecare zi grozavă.

 • Ayan şi Felix vin să te susţină la cele două emisiuni?

Ayan are şcoală şi vinerea, şi lunea, deci nu vreau să lipsească vreo zi de la şcoală pentru mine. Felix se antrenează ca pilot de elicopter pentru Red Bull Air Force, deci e foarte ocupat, aşa că nu vin ei la mine, ci tot eu la ei, pe rând, în această perioadă încărcată pentru toţi.

 • Crezi că ai putea participa la un reality-show, că tot sunt la modă?

Sunt într-o formă fizică excelentă, pentru că fac sport constant şi calificat, deci aş putea dansa orice, dacă mi-aş propune şi m-aş antrena riguros. Dar, în acest context, nu cred că e cazul să fac nici o demonstraţie de forţă. “Uite cine dansează!” e o emisiune despre concurenţi care au muncit extraordinar în această perioadă şi ei merită toată atenţia, în opinia mea. E un soi de respect sincer pentru ei şi coregrafii lor, despre ei e vorba, nu despre cum dansează juraţii sau prezentatorii. Tragem toţi, cu toate puterile, pentru reuşita unui program de televiziune, dar şi pentru a susţine un proiect umanitar sensibil şi coerent, al celor de la “Hope and homes for children”. Atât contează pentru mine.

Loading...

Citește și

 • mihaela

  Mihaela Rădulescu sărbătorește ziua de 1 Mai în avans. Diva de la Monaco a ales să petrecă în stil românesc și a scos grătarul afară, arătându-le și fanilor de pe Instagram că este o româncă adevărată.

 • Distanţa de 1.500 de kilometri dintre Bucureşti şi Monte Carlo n-o împiedică pe Mihaela Rădulescu să-şi exercite, ca la carte, rolurile de mamă şi de iubită. Aşadar, după ce-şi termină treaba la PRO TV, vedeta zboară la iubitul şi la fiul ei. Dar a venit vremea ca şi austriacul de Cartea Recordurilor să fie navestist pentru iubita lui.

 • mihalea radulescu

  Lume bună, ținute sexy și sportivi de marcă marți, 14 februarie, la Monaco, la Premiile Laureus, echivalentul Oscarurilor în sport. Printre sportivii de top și invitații de seamă s-a numărat și Mihaela Rădulescu, care l-a însoțit pe iubitul ei, Felix Baumgartner.

 • mihaela radulescu andreea marin

  Prima confruntare de la "Uite cine dansează" dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-a încheiat 0-1, "zâna" punctând la capitolul stil. Chiar dacă diva de la Monaco a luat un pistol, ce-i drept de jucărie, şi a ameninţat-o pe fosta prezentatoare TVR, cea "ciuruită" în oprinia Iuliei Albu a fost iubita lui Felix Baumgartner.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1