Motivul pentru care Andra apare pe panouri uriaşe, în Anglia

Andra culege roadele imaginii ei de familistă și de vedetă care s-a ținut departe de scandaluri. Companiile se înghesuie să-și asocieze imaginea cu ea, așa că după contractele cu Banca Transilvania, Maggie și scutecele Huggies, acum solista și-a mai adăugat în portofoliu o reclamă: cea la TransferGo, compania de transferuri internaționale de bani online. Cel mai vechi, dar şi cel mai bine plătit (70.000 de euro) contract al Andrei este cel cu compania Garnier.

Piesele ei se aud în toată lumea, însă dincolo de cariera de solistă, Andra (31 de ani) a devenit și regină pe micul ecran, căci jurizează 3 emisiuni de mare audiență, de la PRO TV: “Vocea României Junior”, “Românii au talent” și, mai nou, “Vocea României”. În plus, artista aduce bani în casă și din contracte de imagine, iar de-a lungul anilor au fost multe la număr. De actualitate este cel cu compania Garnier, pentru care Andra promovează, de 10 ani, produse pentru îngrijirea părului, filmând spoturi publicitare și alături de fiul ei, David. Însă românii care circulă în străinătate ne-au semnalat că au văzut-o pe Andra pe panouri uriașe, și în aeroportul Luton, situat la 50 km de Londra.

foto_2-3_col.png

Andra
Andra, pe panouri uriaşe, în aeroportul Luton

Într-adevăr, românca, îmbrăcată în galben, culoare care sare în evidență de la o poștă, zâmbește de pe panouri publicitare, promovând serviciul TransferGo și îndemnându-i pe românii care lucrează în străinătate să trimită, în siguranță, bani acasă. Contractul datează de anul trecut și, ținând cont că pentru celelalte reclame onorariul Andrei a fost cu 4 zerouri, în euro, mai mult ca sigur că și aici este vorba despre o sumă consistentă. Astfel, mulţi români se bucură când văd reclamele cu Andra, aşa departe de casă, unii zâmbesc cu gândul la cei dragi sau la show-urile pe care le are vedeta, iar alţii chiar apelează la serviciile respective. Inna (31 de ani), colega Andrei de la “Vocea României Junior”, este şi ea pe multe afişe în ţară şi în străinătate. Artista face reclamă la Coca-Cola, dar și la șamponul Clear, pentru care a filmat alături de seducătărul actor turc Burak Ozcivit (33 de ani), cel pe care îl ştiţi din “Dragoste infinită” (Kanal D).

foto_3-1_col.jpg

Andra
Reclama la Garnier durează de 10 ani
   
Loading...

Citește și

  • Ar face invidioasă orice femeie! La 27 de ani, Andra a reuşit prin forţe proprii să dobândească statutul de femeie de succes. De când a devenit cunoscută, frumoasa clujeancă a reuşit să facă o avere frumuşică din cântat, dar şi din contracte de imagine.

  • Cuminţenia Andrei, familia perfectă de acasă, rolul de mamă şi cel de soţie, expunerea de la tv sunt aur pentru marile companii, care se grăbesc să-şi asocieze produsele cu imaginea soţiei lui Cătălin Măruţă. Nu există an în care diva să nu facă reclame pe bandă rulantă, cea mai nouă fiind pentru o firmă de scutece.