Motivul incredibil pentru care Mihai Bendeac nu vrea copii

Citeste tot despre: 

Actorul Mihai Bendeac a decis să nu aibă urmaşi. Motivul este unul incredibil pentru cel care, în emisiunea „În puii mei”, promovează personaje care se încadrează perfect în portretul cocalarului.

Mihai Bendeac şi-a făcut un renume din faptul că este direct, că spune lucrurilor pe nume, fără să se teamă de consecinţe, fără să îşi facă griji de ce va spune lumea despre el. Mihai este apreciat de mulţi şi pentru modul în care ia peste picior un anumit tip de oameni în emisiunile sale şi în videoclipurile pe care le posta pe internet până să revină la Antena 1.

Cei pe care actorul îi persiflează sunt generic numiţi, în limbajul de cartier, „cocalari”, pe care îi întâlneşte la tot pasul: pe internet, în magazine, în parcări, în sălile de cinematograf. Însă cui i-ar fi venit să creadă că tocmai din cauza celor care îl inspiră, Bendeac a decis să nu aibă copii.

Actorul a mărturisit acest lucru chiar pe blogul său: „Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”.

bendeac_versace.jpg

Versace este unul dintre personajele interpretate de Mihai Bendeac în emisiunea "În puii mei"
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1