Motivul absolut emoționant pentru care Oana Roman își dorește mai mulți bani

oana_roman.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman se descurcă cu bani puțini, atât ea, cât și soțul ei muncesc din zor pentru a-i crea fiicei lor un viitor mai bun, dar tot nu este de ajuns. Oana a mărturisit că își dorește să aibă bani mai mulți bani pentru a-i face fericiți pe apropiații ei.

Oana a mărturisit că și-ar dori să aibă bani pentru a-și duce prietenii în vacanțe și i-ar face mai fericiți. Tototdată ea a mărturisit că ar dona bani către cazuri sociale pentru a oferi o viață mai bună persoanelor care au nevoie. 

"Ştiu că mulţi nu mă vor crede, dar motivul principal pentru care îmi doresc să am bani mulţi este ca să pot împlini vise şi a face oameni dragi, şi nu numai, fericiți! Şi pe mine dar și pe alții, pentru că cea mai mare bucurie o simţi când reușești să faci fericit un om care merită! Mi-aş duce prietenii de suflet în vacanţe, le-aş face şi bucurii. Se spune de obicei că banii la bani trag! E cumva adevărat! Dar singurul lucru la care nu trebuie niciodată sa renunți e acela de a imagina viaţa ta aşa cum ţi-o doreşti! Căci fiecare lucru ce ne înconjoară, în afara de natură, vine din imaginația cuiva!", a scris Oana Roman pe Facebook. 

Oana Roman și-a dus recent fetița de urgență la spital din cauza unei viroze și a mărturisit că într-un final fetița ei are o amigdalită și o tratează acasă cu antibiotice.

„Umblă o viroză foarte periculoasă și răspândită! Am fost cu Isa la doctor sâmbătă și am revenit azi pentru că febra nu scade. Până la urmă, ea are o amigdalită și o tratăm acasă cu antibiotic! Ce am văzut, însă, la camera de gardă, n-am mai văzut niciodată, iar cei de la spital mi-au confirmat că e ceva foarte rar. Nu vreau să mă gândesc câtă lume e la camera de gardă la spitalele de stat, dacă aici sunt acum în jur de 25 de copii și vin peste o sută într-o tură de 12 ore, iar pentru internări, nu mai este niciun loc! Oare virușii ăștia apar de nicăieri? Sau se joacă cineva cu ei?” a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.

Loading...

Citește și