The Motans vrea să repete succesul cu Delia. Uite cu ce super artistă cântă acum!

the_motans.png

the motans
Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans)
foto: arhivă personală

The Motans revine cu un nou single care se numește „Nota de plată”, în colaborare cu INNA. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, iar videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, cu care The Motans a lucrat la majoritatea videoclipurilor.

„Ideea cu «Nota de plată» mi-a dat-o un coleg de la Global Records și pentru că mi-a plăcut, în aceeași zi, am avut o sesiune împreună cu Irina Rimes și am hotărât să o dezvoltăm și să facem din ea o piesă. A trecut ceva timp si ne-a luat un pic de efort tuturor celor care au lucrat la ea până să ajungem la varianta finală, dar, în schimb, a iesit o piesă care ne place. Despre colaborarea cu INNA pot spune ca a fost o experiență unică pentru mine. A dat culoare întregii melodii și a făcut-o să sune pur și simplu feeric, aș vrea să îi mulțumesc pentru implicare, profesionalism. De asemenea, aș vrea să le mulțumesc Irinei Rimes, lui Alexandru Cotoi și lui Costin Bodea. E mereu o plăcere să lucrez cu acești oameni. Mulțumesc echipei de filmări care a lucrat la clip (Trandafilm) și, desigur, un mare «mulțumesc» întregii echipe Global Records”, a declarat The Motans.

„The Motans, un artist cool, talentat, o bucurie să lucrez cu el, o onoare că suntem colegi la Global Records. Sperăm să vă bucurați de «Nota de plată»”, a spus INNA.

Cei doi actori din videoclip sunt George Piștereanu, cunoscut publicului din România datorită unor filme precum “Loverboy” și „Eu când vreau să fluier, fluier” și Mădălina Craiu din „Umbre” sau „Dublu”​.

​Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Loading...

Citește și

  • delia piesa noua the motans

    Reţeta succesului unui artist mai puţin cunoscut pare a fi o colaborare cu Delia. Aşa s-a întâmplat cu Denis Roabes (The Motans), care l-a finele anului trecut a lansat prima lui piesă "Versus", iar acum vine puternic cu "Weekend" alături de celebra artistă. Piesa lor a strâns aproape jumătate de milion de vizualizări în câteva ore de la lansare.

  • inna incaltari ionut glavan mineli

    Elena Alexandra Apostoleanu, adică Inna (30 de ani), este una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi. Cu Succesul ei a depășit de mult granițele țării natale dar, cu toate acestea, nu și-a luat-o în cap. Dovada? Ținutele abordate de ea pe scenă au prețuri acceptabile, de numai câteva sute de euro.