The Motans dă lovitura cu Delia! Piesa lor are sute de mii de vizualizări în câteva ore

delia.jpg

delia piesa noua the motans
Delia a colaborat cu artistul moldovean The Motans
foto: arhiva personală

Reţeta succesului unui artist mai puţin cunoscut pare a fi o colaborare cu Delia. Aşa s-a întâmplat cu Denis Roabes (The Motans), care l-a finele anului trecut a lansat prima lui piesă "Versus", iar acum vine puternic cu "Weekend" alături de celebra artistă. Piesa lor a strâns aproape jumătate de milion de vizualizări în câteva ore de la lansare.

The Motans revine cu un nou single, primul din 2017, care se anunţă un mega hit. Piesa se numeste “Weekend” şi este făcută în colaborare cu Delia, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Melodia a fost compusă de The Motans şi produsă de Alex Cotoi.

denis.png

denis the motans colaborare piesa noua delia
Denis Roabes are 27 de ani şi este originar din Republica Moldova
foto: arhiva personală

“Am avut marea plăcere să o cunoaștem pe Delia și să colaborăm împreună la această piesă."Weekend" a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte și să dau culoare emoțiilor pentru care trăim”, a declarat Denis Roabes (The Motans). Şi Delia a fost încântată de colaborarea cu artistul moldovean.  

 

"The Motans este un proiect în care cred foarte mult. Îmi place cum sună şi îmi place să colaborez cu artişti speciali. “Weekend” este o piesă caldă care emană emoţie şi sinceritate. Îmi place foarte mult cum a ieşit şi abia aşteptăm să vi-o aratam!”, a spus Delia.

Regizorul videoclipului “Weekend”, filmat pe plajă, este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single “Versus”.

The Motans este Denis Roabes, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să-şi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

 

 

Loading...

Citește și

  • the motans

    Vin tot din Moldova, lucrează cu aceeași casă de producție ca ”frații lor mai mari” și sunt la fel de discreți în ceea ce privește identitatea lor. Este vorba despre trupa The Motans, care tocmai a lansat videoclipul la piesa ”Versus”, cu speranța de a cuceri publicul din România așa cum au făcut-o băieții de la Carla’s Dreams.

  • delia

    Delia munceşte pe brânci pentru seria de concerte "Psihedelia" pe care le va susţine la începutul lunii viitoare la Sala Palatului. Artista şi echipa ei pregătesc coregrafii speciale, cu elemente care îi vor lăsa pe spectatori mască, dar se pare că solista a suferit un accident chiar la repetiţiile intense pe care le face în aceste zile.