Moş Crăciun a venit mai devreme la DJ Wanda. Ce a primit de la iubitul ei

dj-wanda-iubit-karl-1a.jpg

dj wanda iubit karl
Dj Wanda şi iubitul ei Karl au planuri mari împreună
Foto: arhivă personală

DJ Wanda a fost vizitată de Moș Crăciun mai devreme în acest an. Vedeta a primit un cadou uimitor din partea iubitului ei, Karl. Acesta a surprins-o pe cu o ședință foto excepțională, organizată la Paris, ce a inclus o echipă internațională de profesionişti și un stilist celebru.

Stilistul care s-a ocupat de Dj Wanda colaborează frecvent cu vedete de talie internaţională, precum Shakira, Kate Winslet sau Monica Belucci.  Dj Wanda a mărturist că totul a fost o surpriză şi că nu a bănuit ce avea să i se întâmple. 

“Într-o dimineață, Karl mi-a spus să-mi fac bagajele pentru că luam trenul de la Londra la Paris. Nici prin gând nu mi-ar fi trecut ce avea să se întâmple la destinație. A organizat în cel mai mare secret o ședință foto cu celebrul stilist Gabriel Fedeles, cel care le îmbracă frecvent pe Kate Winslet, Monica Belucci sau Shakira.

dj wanda surprinsa de iubit cu o sedinta foto inedita

Fotograful este Florian Saez, iar machiajul a fost realizat de o româncă, make-up artist care lucrează la Londra, Adriana Bara. Complicele lui Karl a fost managerul meu, Claudiu Ciubotaru. Totul s-a întâmplat fără ca eu să bănuiesc nimic. Ținutele erau deja făcute de stilist, toate look-urile au fost concepute în avans. Am rămas surprinsă și pot spune că este cel maifrumos cadou de Crăciun pe care l-am primit până acum”, a mărturisit DJ Wanda.

Ce va face Dj Wanda cu fotografiile

Wanda este foarte încântată de fotografii și le va folosi în viitoarea campanie de extindere la Londra a business-ului său în industria tatuajelor. “Împreună cu Karl am decis să deschidem Wanda Tatoo și la Londra în primăvara anului viitor, iar aceste fotografii vor fi folosite pentru noul site, pentru cataloagele de promovare și chiar pentru un Billboard exterior ce va anunta salonul de tatuaje. Este un proiect la care muncim acum amândoi. Suntem în căutare de spații, facem actele și trebuie să obținem toate aprobările necesare”, a mai spus Wanda.

Dj Wanda şi Karl se căsătoresc

Dj Wanda și Karl au o relație ce durează deja de câteva luni. Iubitul vedetei este australian, însă s-a mutat la Londra in urma cu 17 ani şi a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcţiilor. Dj Wanda și Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni în urmă cu cinci luni, iar, de atunci, sunt de nedespărțit.

“Karl este, foarte probabil, bărbatul pe care l-am căutat toată viața mea. Este dur și foarte sensibil în același timp, combinația perfectă pentru mine. Ne facem planuri de viitor împreună, iar el mă susține în tot ceea ce fac. Îmi dă sfaturi în ceea ce privește afacerea mea cu salonul de tatuaje”, a adăugat bruneta.

 

Citeşte şi:

 

Dj Wanda, pusă la regim din cauza bolii

DJ Wanda, după o săptămână de stat în spital: ”A venit momentul să-mi iau rămas bun”

 

Loading...

Citește și