Mori de râs! Ce bine le stă deghizaţi în femei la “Te cunosc de undeva”

sebastian_muntean-amy_winehouse.jpg

Sebastian Muntean, Cezar Ouatu, Liviu Varciu, Te cunosc de undeva, Antena 1, travesti, deghizari
Sebastian Muntean a imitat-o perfect pe Amy Winehouse

Emisiunea “Te cunosc de undeva” (Antena 1) a ajuns la cel de-al 12-lea sezon şi are, în continuare, cele mai reuşite travesti-uri! Click! îţi spune ce vedete masculine care s-au cocoţat pe tocuri şi au îmbrăcat rochii, de dragul show-ului. Iată-i pe cei mai haioşi!

În acest sezon, în show-ul transformărilor s-au remarcat, cu siguranţă, Cezar Ouatu şi Sebastian Muntean, fost concurent la “Vocea României” şi la “X Factor” şi solist în trupa Roads. Weekend-ul trecut, tânărul a intrat în pielea regretatei Amy Winehouse, pe care a imitat-o 1 la 1. Sebastian a mai intrat în pielea şi altor dive, precum Corina Chiriac, Beyonce, Delia, Bette Midler sau solista de muzică populară Olguţa Berbec. Fetele de la machiaj şi de la costume şi-au făcut treaba, iar Sebastian s-a descurcat exemplar pe scenă.

george_alexandra_stan.jpg

Sebastian Muntean, Cezar Ouatu, Liviu Varciu, Te cunosc de undeva, Antena 1, travesti, deghizari
George, deghizat în Alexandra Stan

Jorge a fost unul dintre concurenţii care i-a cucerit atât pe telespectatori, cât si pe juraţi. Dar la înălţime au fost şi Pepe, Florin Ristei, Lucian Ionescu, Şerban Copoţ, Liviu Teodorescu, Dorian Popa, Dima Trofim sau CRBL. Cel de-al 12-lea sezon se apropie de final, însă travesti-urile au devenit virale şi pot fi văzute oricând, pe YouTube.         

Cel mai tare cuplu a fost, de departe, cel format din Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Cei doi au imitat atâtea personaje feminine, încât declarau că s-au săturat să fie epilaţi şi machiaţi.

cezar_-_monserrat_caballe_2.jpg

Sebastian Muntean, Cezar Ouatu, Liviu Varciu, Te cunosc de undeva, Antena 1, travesti, deghizari
Cezar Ouatu, în rolul lui Montserrat Caballe

12-13-2-col-liviu-si-andrei.jpg

Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu le-au imitat pe gemenele Cheeky

 

 

Loading...

Citește și