Morar și Buzdugan, rasiști după România-Congo: La stadion era coadă de maimuțe

morar_buzdugan.jpg

morar buzdugan
Morar și Buzdugan au făcut comentarii rasiste după amicalul România-R.D.Congo
Foto: arhivă personală

Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt unii dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România și cei care reușesc an de an să aducă zeci de artiști în concertele susținute în fața a peste o sută de mii de spectatori, adunate sub numele Forza ZU. Cu toate acestea, asta nu îi disculpă de faptul că au făcut comentarii cu vădit caracter rasist, iar asta în direct la radio.

La o zi după amicalul României cu R.D. Congo (25 mai), terminat la egalitate, 1-1, Morar și Buzdugan s-au trezit cu o ploaie de reclamații la CNA. Cei doi i-au făcut "maimuțe" pe congolezi, alături de alte apelative la adresa galeriei sau a selecționerului lor: "Noi îl avem pe Father Chicken (Tata Puiu, porecla lui Anghel Iordănescu n.r), ei îl au pe Father Monkey (Tata Maimuță n.r). Cei din Congo au fost susținuți de 8000 de maimuțe. La intrare în stadion era coadă de maimuțe. Au jucat cu gorilieni. Tata Puiu crede în Dumnezeu. Antrenorul celor de la Congo crede în cimpanzeu. Să faci 1-1 cu gorilienii nu e de colo", au fost doar câteva dintre glumele oamenilor de radio, care nu au fost gustat însă de o mare parte a ascultătorilor lor.

Mai mult, realizatorii de la radio au sugerat că jucătorii congolezi vin din jungă, iar imnul lor este piesa "In the Jungle".

 

Loading...

Citește și

  • Lovitură dură pentru Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan, care îi acuză că i-au furat poantele. Cei doi oameni de radio au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la 4 ani de închisoare.

  • Nu mai e de glumă pentru Daniel Buzgudan şi Mihai Morar. Cei doi sunt acum la mâna judecătorilor, după ce un blog­­ger din Cluj, Radu Valentin Băzăvan, îi acuză că i-au furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea!

  • daniel si mihai

    Și "regele farselor" din anii '90, Viorel Gaiţă, spune că a fost furat la glume de Daniel Buzdugan! Realizatorul emisiunii “Lumea lui Gaiţă” (PRO TV) a pus dovada pe masă.

  • stanciu romania congo amical fotbal

    România a picat primul examen din ”sesiunea” care se va încheia cu turneul final al Campionatului European. ”Tricolorii” au încheiat la egalitate, 1-1, cu formația R.D. Congo și selecționerul Iordănescu mai are mult de calculat pentru lista definitivă de 23 de jucători cu care va merge în Franța.