Morar şi Buzdugan, cercetaţi penal

daniel_buzdugan_morar.jpg

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar prezintă emisiunea ”Morning ZU” de la Radio ZU
foto: arhiva personală

Lovitură dură pentru Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan, care îi acuză că i-au furat poantele. Cei doi oameni de radio au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la 4 ani de închisoare.

Nu le mai arde de glume! Daniel Buzdugan (41 de ani) şi Mihai Morar (34 de ani) au primit, luni (25 ianuarie), o veste teribilă în cazul plângerii făcute de Radu Valentin Băzăvan, la Judecătoria Sectorului 1. Dosarul, care fusese clasat anul trecut, va fi trimis procurorilor pentru a se începe urmărirea cu privire la săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 139 ind. 8 şi art. 140 alin. 1 lit. d şi f din Legea 8/1996, care prevede drepturile de autor.

”Dosarul a ajuns la Poliţie şi la procurori. S-a început oficial urmărirea penală şi au calitatea de suspecţi. Se fac cercetări în continuare”,  a precizat, pentru Click!, avocatul lui Băzăvan, Cosmin Suciu.  Iar asta la patru ani de când blogger-ul clujean se zbate să dovedească faptul că Buzdugan şi Morar i-ar fi preluat un articol, “Sloganele judeţelor din România”, de pe pagina sa de Internet, groparu.ro. “Las justiţia să-şi facă treaba. Nu am simţit de la ei că s-ar căi vreun pic pentru ce au făcut. Poate sperau că e o joacă de copii. Dar, să ai o urmărire penală pe numele tău nu e prea comod”, ne-a declarat Băzăvan.

Buzdugan: «Nu ne-a anunţat nimeni nimic»

 

Infracţiunile pentru care sunt cercetaţi acum cei doi oameni de radio prevăd pedepse cu închisoarea de până la patru ani. Blogger-ul clujean este însă decis să meargă mai departe pentru a-i vedea pedepsiţi pe cei acuzaţi că i-au furat poantele. ”Ştiu că riscă o pedeapsă cu închisoarea sau o amendă penală. Nu sună bine, dar nu am ce le face. Dacă mă sunau şi vorbeau cu mine, atunci poate nu se ajungea aici. Ei au acest obicei de ani de zile şi nu mi se pare normal”, a spus hotărât clujeanul. Contactat de reporterii Click!, Daniel Buzdugan a susţinut că nu ştie nimic despre hotărârea judecătorilor. ”Nu ne-a anunţat nimeni, nu ne-a spus nimic nici un avocat. Nu ştiam acest lucru. Nu ştiu ce să spun despre acest aspect până nu vorbesc cu avocatul nostru”. Colegul său, Mihai Morar, nu a putut fi contactat pentru a-şi prezenta un punct de vedere vizavi de acuzaţiile care li se aduc.

A scris comedia «Usturoi»

 

În octombrie, Click! a scris pe larg despre nemulţumirea lui Radu Băzăvan. Deşi se luptă în instanţă pentru drepturile de autor, el nu a stat pe loc în carieră. A realizat un film de lung metraj, intitulat “Usturoi”, ce va putea fi văzut până pe 28 ianuarie la cinematograful “Florin Piersic” din Cluj-Napoca, dar şi la Bucureşti - Scala, Botoşani - Cinema Unirea, Craiova - Patria, Deva - Patria, Iaşi - Victoria Republica, Piteşti - Sebastian Papaiani, Piatra Neamț - Dacia şi Tg. Jiu - Sergiu Nicolaescu. Comedia ”Usturoi” a fost scrisă şi produsă de Radu Băzăvan şi regizată de Lucian Alexandrescu.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu mai e de glumă pentru Daniel Buzgudan şi Mihai Morar. Cei doi sunt acum la mâna judecătorilor, după ce un blog­­ger din Cluj, Radu Valentin Băzăvan, îi acuză că i-au furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea!

  • daniel buzdugan

    Daniel Buzdugan (41 de ani) e un familist convins, dar nu-i place să se laude cu familia lui. Îi ține cât mai departe de ochii curioșilor pe soția Monica și pe cei doi copii ai săi, Luca (8 ani) și Maria (6 ani). Păcat, pentru că matinalul de la Radio ZU are o familie superbă. Cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click! dovedesc ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan, pe care omul de radio o iubește de peste 20 de ani.

  • gemene mihai morar

    Zi cu emoții duble pentru Mihai Morar! Simpaticul realizator al matinalului de la Radio Zu este un tătic fericit de școlărițe. Gemenele omului de radio au început astăzi școala, iar zâmbetul de pe chipurile lor arată că abia au așteptat acest moment.

  • Daniel Buzdugan

    Omul de radio Daniel Buzdugan a trecut, la începutul acestui an, printr-o întâmplare care i-a schimbat percepţia despre viaţă şi l-a făcut să creadă mai mult în divinitate. Totul s-a petrecut la data de 7 ianuarie, chiar în ziua de Sf. Ion.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1