Monica Tatoiu o desfiinţează pe Corina: "Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții!"

5-act-2-tatoiu.jpg

monica tatoiu corina bud
Tatoiu nu e de acord cu alegerile vestimentare ale artistei
Foto: Arhiva Click!

Corina are mulţi fani, dar şi persoane care nu se află printre susţinătorii ei. Monica Tatoiu este ultima care i-a criticat ieşlirile cântăreţei în spaţiul public. femeia de afaceri a fost scoasă din sărite de un mesaj al artistei prin care aceasta din urmă spunea că femeile trebuie să se elibereze de “etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”.

Cântăreața Corina stârnește frecvent controverse şi recent mesajul ei publicat pe reţelele de socializare a făcut-o să reacţioneze pe Monica Tatoiu, care nu a menalat-o deloc pe solistă.   

"Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca «obiecte», dar vremurile s-au schimbat. Fete curajoase din toată lumea care demonstrează, luptă, fac lucruri uimitoare ne învață mereu că nu mai trebuie să ne mulțumim cu a fi «breloc», că ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, a scris Corina, pe Facebook.

corina.jpg

corina scandal monica tatoiu chiloti
Stilul vestimentar al Corinei a scos-o din sărite pe Monica Tatoiu
foto: arhiva personală

 

În urma acestui mesaj, Monica Tatoiu s-a dezlănţuit la un post de televiziune. "În fotografii văd o femeie care se vrea un gadget. Aici e vorba de educație. Există un mesaj, se numeşte limbajul trupului, e un mesaj nonverbal: «Je suis dans la vitrine, sunt de vânzare». Când umbli pe stradă cu tocuri, ai haina strâmbă și când te apleci, ți se văd chiloții, nu e o invitație? Eu am văzut artiste la New York, care pe stradă au o ținută normală. Există o graniță nescrisă între vulgaritate și sexy. Din punctul meu de vedere…bărbații noștri gândesc cu alte…circumvoluțiuni. Nu am făcut Revoluție ca să ne arătăm chiloții”, a spus Monica Tatoiu, la Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și

 • corina tinuta sexy

  Corina (36 de ani) este una dintre cele mai dezinhibate artiste de la noi. În timpul concertelor, cântăreața face show total. Sâmbătă noapte (19 noiembrie), a concertat în clubul Queens din București, unde fanii au avut parte de o Corina mai sexy ca niciodată.

 • corina

  Corina (36 de ani) este una dintre cele mai excentrice și dezinhibate soliste de la noi. Nu are nicio problemă în a se îmbrăca sumar și știe să-și pună în valoare corpul. Este mândră de sânii ei mici, pe care nu-i vrea siliconați și știe că posteriorul ei încinge imaginația celor care o văd pe scenă.

 • monica tatoiu pensie

  Monica Tatoiu este o pensionară de lux! Deşi îşi permite să trăiască pe picior mare, femeia de afaceri nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Este chibzuită şi, chiar dacă îşi permite să călătorească peste tot prin lume, mărturiseşte că nu stă la hoteluri de cinci stele.

 • monica tatoiu

  La sfârșitul săptămânii trecute, Monica Tatoiu (59 de ani) a suferit o operație complicată. Deși i-a luat mult curaj pentru a accepta să se lase pe mâna chirurgilor, femeia a luat decizia de a recurge la bisturiu pentru a-și pune la punct problemele de sănătate. Intervenția a fost una necesară, în urma căreia au rămas repercursiuni grave.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1