Monica Tatoiu face plajă la Mamaia! Cum arată în costum de baie la 61 de ani

monica_plaja.jpg

monica tatoiu plaja costum de baie mamaia
Monica Tatoiu a făcut plajă cu mai multe prietene în stațiunea Mamaia
foto: arhiva personala

Sunt bune și plajele din România în lipsa celor exotice! Monica Tatoiu (61 de ani) nu a mai plecat în această vară din țară, ci a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în stațiunea Mamaia în timp ce se relaxa pe șezlong la o sesiune de bronz. Femeia de afaceri se afla în compania mai multor doamne cu care a discutat continuu.

De-a lungul timpului, Monica Tatoiu s-a plimbat prin toată lumea și și-a organizat singură vacanțele. Chibzuită, femeia de afaceri povestea că nu alege hoteluri extravagante, ci preferă să cheltuiască bani altfel decât pe lux.

monica tatoiu plaja costum de baie mamaia Zoom
Monica Tatoiu s-a relaxat fără să-i pese de cineva din jurul ei
foto: Mihai Ionescu

Zilele trecute, am ajuns și noi la concluzia că Monica Tatoiu nu are fițe după ce ani la rând a condus o companie de prestigiu și a încasat un salariu fabulos.

monica tatoiu costum de baie intreg plajaZoom
Monica Tatoiu a fost complet absorbită de discuția cu doamnele cu care se afla
foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au găsit-o la plajă, în stațiunea Mamaia, alături de câteva doamne care îi țineau companie. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, negru cu inserții roz, Monica Tatoiu nu s-a aventurat în largul mării. A intrat doar să se răcorească și s-a întors la șezlong acolo unde a continuat de zor discuțiile cu doamnele cu care se afla la plajă.

monica tatoiu plaja costum de baie mamaia Zoom
Monica Tatoiu nu s-a aventurat în largul mării
foto: Mihai Ionescu

Dacă în trecut, femeia de afaceri nu avea emoții în a se expune în costume de baie sumare, se pare că de data aceasta și-a învățat lecția și s-a acoperit bine. Chiar și așa nu putem să nu remarcăm că femeia de afaceri are o siluetă de invidiat pentru vârsta din buletin.    

  

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • monica tatoiu pensie

  Monica Tatoiu este o pensionară de lux! Deşi îşi permite să trăiască pe picior mare, femeia de afaceri nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Este chibzuită şi, chiar dacă îşi permite să călătorească peste tot prin lume, mărturiseşte că nu stă la hoteluri de cinci stele.

 • monica tatoiu anamaria prodan declaratii acide

  Anamaria Prodan şi-a găsit naşul cu Monica Tatoiu! Sexy-impresara a fost "amendată" verbal de fosta profesoară de matematică într-o emisiune tv. Monica Tatoiu a răbufnit doar când i-a auzit numele soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, amintindu-şi că vedeta îşi parchează constant maşina în uşa garajului ei, gest care a început să o enerveze la culme.

 • monica tatoiu operatie sold

  Cristian Boureanu este din nou în centrul atenției, după ce a fost protagonistul unui scandal în centrul Capitalei, joi noapte spre vineri, 9 iunie. Aflat în mașină alături de iubita sa, pe scaunul din drepta, fostul politician a intrat în conflict cu un echipaj de poliție.

 • monica tatoiu

  Monica Tatoiu se află într-o formă fizică de zile mari. A împlinit recent 60 de ani, dar se laudă cu o siluetă de vis pe care nu îşi găseşte locul celulita. Femeia de afaceri a povestit reţeta cu care a ajuns să se simtă bine în pielea ei.