Monica – pe stâlpii din China, Ramona – în vitrinele din Dubai!

12-13-vedete-6l-monica-gabo.jpg

2014. Fotografia cu Monica, cu paiul în gură, e pe toţi stâlpii din Shanghai
Citeste tot despre: 

Plecate de ani buni din Bacău, surorile Gabor fac furori pe tot globul.

Prima care a dat lovitura a fost Monica (27 de ani). De când s-a cuplat cu milionarul chinez Poe Qui Ying Wangsuo, Monica a înflorit, duce o viaţă de huzur şi este imaginea băuturii energizante “Mr Pink “ produsă de iubitul ei. Anul trecut, Moni a  inaugurat alături de Paris Hilton restaurantul „Millions Of Milkshakes”, din China. Cum partenerul ei de viaţă era asociat în această afacere, Shanghai-ul s-a umplut de reclame cu Monica în timp ce soarbe din băutură cu ajutorul unui pai.

12-13-vedete-7-ramona.jpg

2015. Ramona a dat lovitura în Dubai, unde a prins o reclamă la o firmă de haine de lux

Aşa au putut-o vedea dintr-un foc câteva milioane de asiatici şi nu numai. Mai nou, şi Ramona Gabor (25 de ani) a ajuns mare vedetă în Dubai, unde are prezentări pe bani frumoşi şi pozează de zor pentru diverse reclame. Zilele trecute, românca a avut marea surpriză să găsească un afiş imens cu chipul ei tronând în vitrina unui magazin de fiţe din Sunset Mall Jumeirah (Dubai).

Loading...

Citește și

  • monica gabor irinel columbeanu

    Monica Gabor a revenit, zilele trecute, în mare secret, în ţară. Dorul de mamă a ajuns-o pe Moni, care i-a făcut o surpriză de proporţii Irinucăi, cele două petrecând în familie de 8 Martie, alături de milionarul Irinel Columbeanu, tatăl micuţei.

  • Surpriză de proporţii sâmbătă seara la Galeria Basil, acolo unde a avut loc vernisajul aniversar de 10 ani al galeriei, şi unde au fost prezentate zeci de picturi. Printre acestea s-au numărat şi lucrările fiicei lui Columbeanu. Irinuca, fiica foştilor soţi Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, şi-a expus, pentru prima oară, picturile. La opt ani, micuţa este foarte talentată la desen şi pictură. Însă ea nu a fost singură, ci susţinută îndeaproape de tatăl ei, cât şi de mama sa, Monica Gabor, care a venit tocmai din SUA pentru a fi alături de fiica sa, într-un moment foarte important.