Monica lui Cătălin Botezatu reprezintă România la Miss Model of the World!

monica-lui-catalin-botezatu.jpg

monica hill
Monica Hill, bomba sexy a lui Cătălin Botezatu, va reprezenta România la Miss Model of the World
foto: arhivă personală

Monica Hill, frumoasa despre care se zvoneşte că este cea mai nouă cucerire a lui Cătălin Botezatu, a pleacat sâmbătă în China, la Miss Model of the World. Românca noastră este cea mai tânără concurentă dintre cele aproape 80 de participante din întreaga lumea, ea urmând să împlinească 19 ani chiar în ziua concursului, pe 18 noiembrie!

Monica va petrece 1 luna de zile in China, unde organizatorii concursului internaţional le-au pregătit concurentelor o serie de probe de foc, sedinţe foto, campanii şi multe altele pe care Monica a promis că ni le va povesti la întoarcerea în ţară.
Frumoasa româncă este deja obişnuită cu concursurile de talie internaţională, ea fiind plecată şi anul trecut în Egipt, la Miss Intercontinental, iar podiumul nu îi este deloc străin, tânăra făcând prezentări pentru marii designeri încă de la 13 ani. 
"Sunt foarte încrezătoare în forţele mele, plec optimistă şi sper să aduc marele titlu în România", a mărturisit clujenca de 18 ani.

img-20181025-wa0040.jpg

Monica Hill
Frumoasa romanca este deja obisnuita cu concursurile de talie internationala, ea fiind plecata si anul trecut in Egipt, la Miss Intercontinental

 

Relația dintre Monica și Cătălin Botezatu a început la ”Untold”

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut, în vară, când Monica și Bote s-au afișat în tandrețuri la Festivalul “Untold!” Atunci, cei doi au dansat unul lângă altul și au dat de înțeles celor din jur că între ei ar fi mai mult decât o frumoasă prietenie.

 

Citește și:

Botezatu „a spart banca” la Untold ca să-și impresioneze noua iubită!

Femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu. Cine este marea lui iubire

Loading...

Citește și

  • catalin botezatu

    O simplă vizită la spălătorie cu mașina personală reprezintă pentru Cătălin Botezatu (48 de ani) o adevărată demonstrație de stil. Designerul, aflat în atenția publicului în ultimele săptămâni din pricina problemelor cardiace, mizează pe detalii când vrea să facă senzație chiar și cu o ținută sport.

  • ce probleme de sanatate are catalin botezatu inima stenturi montate

    Cătălin Botezatu (48 de ani) a scăpat cu bine din intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o marţi (6 octombrie) la spitalul Liv din Istanbul, Turcia, însă va avea un regim de urmat. Fiind un pacient cu stenturi, designerul va fi nevoit să-şi continue tratamentul medicamentos pe care îl urmează de un an şi jumătate şi să fie foarte atent la alimentaţie. Click! îţi spune ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu şi ce i-au recomandat medicii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1