Monica Gabor, transformată complet. Ce a ajuns să facă în SUA

clipboard01.jpg

Monica Gabor, transformată complet. Ce a ajuns să facă în SUA
Sursa foto: Instagram

Monica Gabor, fosta "scorpie de la Izvorani", aşa cum a fost numită, este transformată complet. Relaţia pe care o are de mai bine de zece ani cu Mr. Pink pare să o fie motivul.

Fosta doamnă Columbeanu este discretă în ceea ce priveşte relaţia ei cu Mr. Pink, un afacerist chinez stabilit în America ce are o companie care produce o băutură energizantă. 

Dacă pe vremea când era soţia lui Irinel Columbeanu ducea o viaţă în lux şi avea o armată de angajaţi care îi îndeplineau toate mofturile, în SUA, lucrurile s-au schimbat. Acum, Monica Columbeanu găteşte, se implică în creşterea şi educaţia “băiatului ei vitreg”, se ocupă de casă, dar şi de grădină şi, sunt zile în care sarcinile ei nu iau sfârşit nici în afara locuinţei.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Secretul ruşinos din viaţa Valentinei Pelinel! Soţia lui Borcea nu şi-a dat niciodată BAC-ul: ”Muream de foame şi am plecat din ţară!”

Machiaj perfect pentru ochi căprui. Învaţă să alegi culorile potrivite

Loading...

Citește și

  • Faima Monicăi Gabor (fostă Columbeanu) a depăşit graniţele României, deşi foarte mulţi nu pot să spună cu ce se ocupă precis acest personaj monden. Văzută drept un fotomodel cu potenţial în urmă cu ceva timp şi numită în Italia "fenomeno mediatico", Moni se remarcă acum în mod deosebit printre străini.

  • Monica Gabor l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Iubitul chinez al vedetei este miliardar în dolari, aşa că îi face toate poftele Monicăi. Recent, cei doi îndrăgostiţi au fost într-o vizită de afaceri la Las Vegas, cu un avion particular în valoare de peste 80 de milioane de dolari.

  • Monica Gabor a fost la un pas de leşin la Tribunalul Bucureşti, în timpul procesului pentru încredinţarea custodiei fiicei sale, Irina.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1