Monica Gabor s-a întors în România. Cum face și aici bani pentru Mr. Pink

18-19-2-col-monica-gabor-mr-pink_fb.jpg

monica gabor mr pink relatie america
Monica preferă să mai copilărească, până să devină din nou mămică
foto: arhiva personală

Monica Gabor s-a întors în România. Aceasta a venit pentru a-și petrece Paștele alături de Irina, fiica sa, dar și pentru a se vedea cu una dintre prietenele sale, Mădălina, care a și așteptat-o la aeroport.

După un zbor lung, fosta doamnă Columbeanu a dat cu nasul de presă, dar și de câțiva admiratori. O fană a abordat-o pentru a-i da un cadou. Încântată de darul primit, Monica l-a arătat tuturor. În același timp, aceasta și-a exprimat dorința de a ajunge mai repede acasă pentru a gusta din preparatlee românești, cărora le-a dus dorul.

Îmbrăcată simplu, în negru, dar cu o poșetă scumpă la braț, ceea ce a atras atenția a fost șapca pe care o purta, una inscripționată cu logo-ul aplicației de mobil pe care a dezvoltat-o iubitul ei, chinezul Mr. Pink, și pe care ea o promovează. În acest fel, cea supranumită "scorpia de la Izvorani" s-a asigurat că face reclamă aplicației iGo.live.

moni.jpg

monica gabor
Monica Gabor, cu reclama pe șapcă
Foto: captură video
Loading...

Citește și

  • Nu a mai venit în țară de câteva luni, însă a promis că se va întoarce pe plaiurile ei natale, pentru a petrece Paștele după tradițiile românești, împreună cu cea mai importantă ființă din viața ei, fiica sa, Irina.

  • monica gabor mr pink relatie america

    Monica Gabor (28 de ani), fosta soție a lui Irinel Columbeanu (59 de ani), duce o viață de prințesă în America, în luxoasa vilă a iubitului ei, Mr Pink.

  • În 2011, după divorţul de Irinel Columbeanu, a lăsat totul în urmă şi s-a mutat în SUA, alături de iubitul chinez Poe Qui Ying Wangsuo.

  • A trăit în sărăcie, şi-a pierdut mama într-un mod cumplit, iar fiica şi-o vede din an în Paşte. Dacă n-ar fi aceste necazuri, am putea spune că Monica e cea mai norocoasă fată din lume. Cel puţin la bani. După ce Irinel Columbeanu a ţinut-o în puf la Izvorani, iubitul chinez, Mr. Pink, i-a pus şi el un palat la picioare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1