Monica Gabor, profesoară de engleză în America. Ce a publicat aceasta pe o reţea de socializare

monica_gabor_0.jpg

Monica Gabor

MOnica Gabor s-a pregătit intens pentru rolul de profesoară, şi-a cumpărat cărţi de gramatica limbii engleze şi a devenit repede şefă de catedră. Aceasta a mărturisit că predă limba engleză doar part-time.

Monica a publicat o fotografie pe Facebook alături de elevii săi şi a publicat un mesaj în care a aexplicat cu ce se ocupă în America.

„Buna! Acum sunt la scoala! Inca ma pregatesc pentru saptamana viitoare cand voi fi din nou profesoara de engleza. Haideti sa ne imbunatatim impreuna engleza”, a scris Monica Gabor, pe pagina ei de Facebook.
Irina Columbeanu, fiica Monicăi, a fost în vacanţă în America la mama ei şi s-a distrat de minune. Cele două s-au filmat în diverse ipostaze şi au publicat mai multe fotografii din centre comerciale sau din oraş.

Loading...

Citește și

  • Monica Gabor mr pink irina Anthony

    Monica Gabor a avut sărbători cu adevărat fericite în America. A petrecut cu Irinuca, dar și cu iubitul asiatic și fiului lui, Anthony. Chiar dacă abia acum s-au cunoscut, cei doi copii s-au înțeles de minune, s-au jucat și au gătit împreună, ca si cum ar fi fost prieteni vechi.

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.