Monica Gabor este însărcinată? Cum a fost filmată prin California

Imaginile care au lansat suspiciunile că vedeta ar putea fi însărcinată au fost filmate în Santa Barbara (California). Într-o scurtă plimbare, alături de fiul ei vitreg, Monica și-a arătat și o burtică vizibil proeminentă.

”Bună dimineața! Am fost la o plimbare cu fiul nostru”, a scris Monica în dreptul unei înregistrări care lasă un mare semn de întrebare: este sau nu este însărcinată? . ”E însărcinată, sigur”, este convins unul dintre fanii care îi urmăresc pagina de Facebook. 

Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite în urmă cu șase ani, și tot de-atunci are o relație și cu omul de afaceri Mr. Pink.  Acesta mai are un fiu dintr-o altă relație, însă Monica nu se sfiește să-l numească ”fiul nostru” pe micul Anthony. Fostul model pregătește acum o nouă vizită în România, iar unul dintre motive ar putea fi chiar anunțul unei posibile sarcine. În plan intră și o minivacanță la Bacău, alături de Irinuca, de tatăl său, pe care nu l-a văzut de foarte mult timp, dar și cele două surori ale ei, Alina și Ramona.

 

 

Loading...

Citește și

  • Faima Monicăi Gabor (fostă Columbeanu) a depăşit graniţele României, deşi foarte mulţi nu pot să spună cu ce se ocupă precis acest personaj monden. Văzută drept un fotomodel cu potenţial în urmă cu ceva timp şi numită în Italia "fenomeno mediatico", Moni se remarcă acum în mod deosebit printre străini.

  • Monica Gabor l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Iubitul chinez al vedetei este miliardar în dolari, aşa că îi face toate poftele Monicăi. Recent, cei doi îndrăgostiţi au fost într-o vizită de afaceri la Las Vegas, cu un avion particular în valoare de peste 80 de milioane de dolari.