Monica Gabor a dat din casă. Cum se poartă cu iubitul chinez pentru care s-a mutat peste Ocean

18-19-2-col-monica-gabor-mr-pink_fb.jpg

monica gabor mr pink relatie america
Monica preferă să mai copilărească, până să devină din nou mămică
foto: arhiva personală

Cine şi-ar fi imaginat că după viaţa de regină pe care a dus-o în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor va trece la cratiţă? Fosta soţie a omului de afaceri a dezvăluit cum decurge controversata poveste de dragoste dintrea ea şi iubitul chinez pentru care s-a mutat în America.

Monica Gabor trăieşte de câţiva ani buni în America şi deşi putem număra pe degete apariţiile ei alătrui de Mr. Pink, iubitul chinez pentru care

s-a mutat din România, vedeta suţine că cei doi sunt foarte îndrăgostiţi de şase ani de când formează un cuplu. Invitată la Teo show, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu miliardarul. “Îi gătesc aproape zilnic lui Mr. Pink, sunt foarte îndrăgostită de el! El mă place mult mai mult fără machiaj. Programul meu zilnic... mă trezesc, merg la biroul nostru de pe Rodeo Drive, merg cu iubitul meu la întâlniri", a povestit Monica. Vedeta nu a pierdut ocazia de a-i promova iubitului ei aplicaţie de live streaming.

Dincolo de imaginea pe care o are, Monica a mărturisit că este o femeie de casă şi că pune osul la treabă. "Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, a  mai spus Monica Gabor la “Teo Show”.

Ea a mărturisit că între fiica ei şi Mr. Pink există o relaţie specială. “Mr. Pink şi Irina se cunosc foarte bine şi îşi fac planuri. Au plănuit numele copiilor pe care îi voi avea. Voi avea gemeni, am înţeles. Numele băiatului va fi Jason, iar al fetiţei - Lara”, a adăugat aceasta.

Loading...

Citește și

  • A trăit în sărăcie, şi-a pierdut mama într-un mod cumplit, iar fiica şi-o vede din an în Paşte. Dacă n-ar fi aceste necazuri, am putea spune că Monica e cea mai norocoasă fată din lume. Cel puţin la bani. După ce Irinel Columbeanu a ţinut-o în puf la Izvorani, iubitul chinez, Mr. Pink, i-a pus şi el un palat la picioare.

  • irinel columbeanu

    Monica Gabor trăiește o viață de vis alături de Mr. Pink în SUA, acolo unde s-a și implicat în afacerile acestuia, în sensul că-l ajută cu promovarea unei aplicații de mobil care le aduce bani serioși.

  • monica irina columbeanu

    După ce de Paște a fost în România, unde a sărbătorit alături de prieteni și de fiica ei, Irina, Monica Gabor s-a înțeles cu Irinel Columbeanu și a putut să o ia pe cea mică într-o excursie în Dubai, acolo unde Ramona Gabor, sora modelului, trăiește.

  • monica gabor, fiica Irina, irinel Columbeanu, Mr Pink, america

    După o lună petrecută în România, Monica Gabor urmează să se întoarcă la iubitul ei în America. Vedeta nu mai este demult abonata clinicilor de înfrumuseţare, însă a făcut o excepţie, întrucât vrea să-l surprindă pe Mr Pink. Nu a venit singură, ci însoţită de fiica ei, Irina, cu care a împărţit aceste momente de cochetărie.