Monica Davidescu se judecă cu Bobby Păunescu pentru piciorul rupt la PRO TV

12-13-vedete-monica-davidescu-2-3-2007-4-33-47-pm.jpg

Monica Davidescu
Monica Davidescu s-a accidentat grav la repetițiile concursului de la PRO TV, fiind supusă mai multor operații. Câteva luni, ea s-a văzut nevoită să stea în concediu medical, astfel că a pierdut multe contracte

Bucuria lui Bobby Păunescu (41 de ani) de a fi proprietarul studiorilor din Buftea nu a durat prea mult, căci omul de afaceri s-a trezit că a preluat, la pachet, şi un proces de notorietate. Astfel, el trebuie să îi plătească despăgubiri Monicăi Davidescu (43 de ani), care, în 2013, a dat în judecată firma care producea emisiunea “Dansez pentru tine”, difuzată de PRO TV.

Bobby Păunescu e pus să dreagă busuiocul stricat de PRO TV. După ce, împreună cu un grup de oameni de afaceri, a devenit proprietarul studiourilor din Buftea, Păunescu s-a trezit în mijlocul unui conflict în care, de fapt, nu are nici un amestec, dar pe care e nevoit să îl rezolve. În 2012, Monica Davidescu s-a accidentat grav în timpul repetiţiilor pentru emisiunea “Dansez pentru tine”.

Bobby Păunescu a cumpărat firma dată în judecată de artistă

bobby paunescuZoom
Bobby Păunescu

 

În timp ce repeta dansul în ploaie alături de partenerul ei, George Boghian, acesta a alunecat şi a căzut peste actriţă, rănind-o grav la picioare. Monica s-a ales cu ligament colateral parţial rupt la piciorul stâng, iar la dreptul cu meniscul rupt, cartilajul desprins şi ligament încrucişat anterior parţial rupt. Au urmat intervenţii chi­­rurgicale şi multe şedinţe de recuperare. În 2013, actriţa a dat în judecată firma care producea emisiunea “Dansez pentru tine”, Media Pro Entertainment România şi a cerut în jur de 20.000 €, reprezentând cheltuielile cu tratamentele ce au urmat accidentului, plus daune morale. Însă, de anul trecut, studiourile Media Pro din Buftea şi, implicit, firma cu pricina au trecut de la PRO TV în ograda lui Bobby Păunescu, iar odată cu această achiziţie, el s-a trezit pe cap şi cu acest proces. 

 

“Îmi pare tare rău pentru ce i s-a întâmplat doamnei Davidescu. Deşi noi nu avem nici o legătură cu incidentul din trecut, încercăm, totuşi, să găsim o soluţie care să mulţumească părţile implicate. Vrem să găsim o cale amiabilă de rezolvare a problemei, pentru că suntem oameni de bun simţ, aşa cum e şi doamna Davidescu”, a declarat Bobby Păunescu pentru Click! De altfel, şi Monica s-a arătat mulţumită de reacţia noului şef de la Buftea: „Pentru mine a fost o surpriză plăcută când m-a sunat domnul Păunescu şi mi-a spus că a cumpărat firma şi, odată cu ea, şi litigiul meu. A dorit să discutăm, să înţeleagă ce s-a întâmplat atunci şi să găsim o cale de rezolvare. Am discutat cu el, iar acum rămâne ca avocaţii să găsească o soluţie”, a declarat Monica Davidescu în exclusivitate pentru Click!

 

loading...
Loading...

Citește și

  • monica davidescu interviu actrita teatru

    Este una dintre cele mai de succes actrițe din România, dar puțină lume știe cum a făcut Monica Davidescu (43 de ani) primii pași spre lumina reflectoarelor de pe scenă. Actrița a vorbit în exclusivitate despre începutul carierei sale, pentru artistul-fotograf Simion Buia.

  • temisan si davideasca

    A răsărit soarele pe strada lor după o perioadă în care au pierdut bătălia cu francul elvețian și nu mai aveau speranțe că lucrurile se pot îndrepta. Banca i-a căutat pentru a rezolva problema, eveniment ce i-a luat prin surprindere.

  • Monica Davidescu costum cabaret folkloric

    Trei ani a tras din greu ca să-și revină după accidentul din timpul celui de-al 13-lea sezon de la „Danasez pentru tine” și încă mai are de suferit. Cu toate acestea, Monica Davidescu (43 de ani) dă totul pe scenă. Solista s-a implicat într-un nou proiect care presupune multă mișcare fizică și dans.

  • Decât s-o pui să gătească, mai bine îi dai să înveţe 100 de pagini. Actriţa Monica Davidescu recunoaşte că nu-i place deloc în bucătărie, dar e nevoită să gătească pentru fetiţa ei, Dora. A învăţat, astfel, să prepare reţete rapide, sănătoase şi, în timp, a căpătat super dexteritate.