Monica Columbeanu, despărțită din nou de fiica sa: «Inima îmi amintește cât de mult te iubesc»

untitled.png

foto
Irinuca alături de mama sa, Monica Columbeanu
Foto:Arhivă personală

Irinuca Columbeanu a petrecut o vacanță de vis alături de mama sa, iubitul acesteia, Mr. Pink și de fratele ei vitreg, Anthony. Ca orice vis frumos și vacanța Irinucăi are un final, căci trebuie să se întoarcă la școală și să se despartă de Monica Columbeanu, care va rămâne în Statele Unite ale Americii.

Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Fetița a împărtășit cu prietenii virtuali o parte din activitățile pe care le-a desfășurat alături de Anthony, iar imaginile au fost grăitoare.

FotoZoom
Irinuca îl îndrăgește pe fratele său vitreg, Anthony
Foto:Arhivă personală

S-au distrat de minune și deja se înțeleg precum doi frați. Irina nu face niciun fel de diferențiere între ei și îl consideră un frate, deși Monica Gabor nu este căsătorită legal cu Mr Pink, iar micuţul nu este rudă de sânge cu ea. Din păcate, orice moment frumos ajunge la final și acesta este cazul vacanței Irinucăi în Statele Unite ale Americii.

fotoZoom
Irina se înțelege foarte bine cu fiul lui Mr.Pink
Foto: Captură video

Monica Columbeanu a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram în care îți exprimă tristețea pe care o resimte la despărțirea de fiica ei și îi declară cât de mult o o iubește. „La revedere frumoasa mea!Să ne revedem cu bine cât mai curând! Chiar dacă distanţa ne desparte, suntem aproape una de alta cu inima (...) Mi-e dor de tine, draga mea fetiţă. Cred că dorul este modalitatea în care inima mea îmi aminteşte cât de mult te iubesc", a scris Monica Gabor.

loading...
Loading...

Citește și

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

  • La vârsta de numai 10 ani, Irina Columbeanu trăiește după regulile unei adevărate vedete de calibru din showbiz-ul românesc.