Monica Bârlădeanu, răsfățată de mamă în finala de la “Fermă”

ferma-vedetelor-monica-barladeanu-nea-rata-tania-popa.jpg

Ferma vedetelor Monica barladeanu Tania Popa nea rata
Tania Popa a câștigat duelul cu Cătălin Neamțu
foto: PRO TV

Prezentatoarea show-ului “Ferma vedetelor” (PRO TV) a avut susținători de seamă în finala difuzată joi seara, la PRO TV, și câștigată de Tania Popa, așa cum Click! a anunțat deja, în exclusivitate. Monica Bârlădeanu a fost răsfățată de mama ei în finala de la “Fermă”.

Monica Bârlădeanu (39 de ani) ne-a arătat, pe Instagram, o fotografie de culise, din timpul filmărilor, în care apare alături de mama ei, Minodora Tătăruşanu. Cele două seamănă ca două picături de apă și au o relație extrem de apropiată. “În pauzele dintre două probe din finala «Fermei vedetelor», mama tot mamă rămâne: își verifică copilul ca nu care cumva să-i fie sete, foame sau dor de ea”, a scris Monica în dreptul imaginii. Joi, 17 mai, la PRO TV s-a difuzat finala reality-show-ului filmat anul trecut, în primăvară, iar din duelul dintre Tania Popa și Cătălin Neamțu învingătoare a ieșit actrița, care a plecat acasă cu 50.000 de euro.

monica-barladeanu-mama-ferma-vedetelor.jpg

Monica Barladeanu mama ferma vedetelor
Monica Bârlădeanu și mama ei, Minodora, seamănă ca două picături de apă
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • Premieră la “Ferma vedetelor”! Pentru prima oară în istoria show-ului, câştigătoare a ieşit o femeie, iar fericita e actriţa Tania Popa, care l-a învins în finală pe actorul Cătălin Neamţu. Click! a anunţat deznodământul încă de luna trecută, iar acum vă spunem că premiul de 50.000 de euro are o destinaţie precisă: Tania Popa va face petrecerea de nuntă cu soţul ei, Veaceslav Damian.

  • În ediția de joi, 17 mai, competiția se va sfârși! Ferma Vedetelor va anunța câștigătorul marelui premiu, în valoare de de 50.000 de euro, care vine, de asemenea, cu titlul de „fermierul anului“! Iată cum s-a desfășurat competiția, de la începuturi, până la finele emisiunii.