Monica Bârlădeanu a adus la București moda de la Hollywood! Ținuta cu care a atras toate privirile în Herăstrău

monica-barladeanu-deschidere_2.jpg

Monica Bârlădeanu, ținută desprinsă din filmele Hollywoodiene
Foto: Bogdan Mitu

Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Monica Bârlădeanu iese și pe stradă extrem de elegantă, în ținute parcă special alese pentru a întoarce privirile trecătorilor.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta prezentatoare de la „Ferma Vedetelor” într-o ținută de inspirație Western, cu pălărie, blugi, o bluza albă. pe alocuri colorată și ciocate cu vârful metalic.

Vedeta a fost observată în parcul Herăstrău și remarcată și de trecători, deși ținuta era una casual. Actrița și-a scimbat și mașina, acum conducând o Kia de culoare galben auriu.

dc_0074_preview.jpg

Foto: Bogdan Mitu

Monica Bârlădeanu, modă ca la Hollywood în Capitală

Monica trebuia să se întâlnească cu cineva în parc, dar dat fiind faptul că persoana respectivă a întârziat, actrița nu a mai stat să o aștepte și a plecat, ne spun sursele noastre.

Totuși, timpul petrecut în zona Herăstrăului a fost suficient pentru a ieși în evidență, având în vedere stilul vestimentar al vedetei, care e de ceva vreme adepta pălăriilor. 

dc_0097_preview.jpg

Monica Bârlădeanu, elegantă și pe stradă
Foto: Bogdan Mitu

În ținuta cu care s-a afișat, Monica avea un aer american, care, într-un fel, a devenit parcă parte din propriul ei stil. Deși elegantă, vedeta își păstrează și acea doză de „cool” atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, care ar putea fi interpretată ca și „classy with a twist”( elegant, dar cu „acel ceva” care iese din tipar).

 

 

 

Loading...