Monica Anghel și Giulia au dat în mintea copiilor

monicauntitled-1.jpg

Luminița râde cu gura până la urechi, alături de fiul ei. Giulia şi fiica ei sunt numai ochi şi urechi
Foto: Zurli

Monica Anghel şi Giulia Anghelescu, cântăreţele de 44 şi, respectiv, 30 de ani, nu mai ţin cont de vârstele lor din buletin şi se distrează de minune alături de copiii lor, cântând şi dansând după melodii pentru cei mici.

Pe Monica Anghel şi Giulia Anghelescu ne-am obişnuit să le vedem pe scenă, cântând. Însă, cele două soliste se transformă total atunci când iau loc în sală la spectacolele pentru copii. La „Vreau pupic de noapte bună”, spectacol susţinut recent de Gaşca Zurli, cea mai în vogă trupă de teatru pentru copii, Monica şi Giulia au cântat, au dansat şi au aplaudat cot la cot cu micuţii lor. M

onica Anghel a ţinut pasul cu fiul ei, Aviv, de 5 ani, iar la câteva scaune distanță, Giulia şi fiica ei, Antonia, de 3 ani, au cântat de zor „Am o căsuţă mică” şi imnul Găştii Zurli. 

Loading...
 
 

Citește și

  • monica anghel manele

    Cântăreaţa consideră că nici un artist autohton nu îi poate detrona pe interpreţii de manele, în ceea ce priveşte banii câştigaţi din muzică. Monica Anghel are o carieră de succes şi nu se ascunde să recunoască faptul că face bani şi din alte pasiuni.

  • monica anghel ingrijitoare romanca batrana

    După ce Mirabela Dauer a comparat-o pe Vasilica Alina Bârjovanu, româncă care s-a filmat umilind o bătrână de care trebuia să aibă grijă, cu o prostituată, Monica Anghel a reacționat și ea și a catalogat-o pe conaționala care ne-a făcut țara de râs drept o dezaxată.

  • botez giulia anghelescu huidu

    Duminică (11 octombrie) este ziua botezurilor din lumea mondenă. Printre vedetele de la noi care s-au înghesuit să își creștineze copiii în această zi cu noroc se numără Andra, Ellie White și Giulia Anghelescu Huidu (30 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite de la botezul băiețelului Giuliei și al lui Vlad Huidu (38 de ani).

  • A devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu o lună şi se pare că rolul acesta îi ocupă tot timpul! Giulia Anghelescu (30 de ani) s-a fotografiat fără strop de machiaj în timp ce îşi savurează cafeaua de dimineaţă. Fanii cântăreţei au admirat-o pentru curajul de a le arăta adevăratul ei chip.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1