Monica Anghel, operată de urgență la coloană

monica_anghel.jpg

monica anghel
Monica a trecut printr-o operație de hernie de disc
Foto: captură video Antena 1

Îndrăgita Monica Anghel (46 de ani) a trecut prin mari emoții și stres. De această dată nu a fost vorba despre o reprezentație artistică, ci despre o procedură medicală. Solista s-a internat la spital, de urgență, sâmbătă seară, 8 iulie, unde a suferit o operație în zona coloanei.

Monica avea de mai mulți ani dureri în această zonă a corpului, așa că făcea fizioterapie, în speranța că va scăpa de bisturiu. Cu toate acestea, a trebuit să meargă de urgență la spital pentru ca medicii să o scape de probleme. Este internată în continuare, dar starea sa este bună. Artista a mărturisit că s-a ales cu hernie din cauza unui berbec de 60 de kilograme, pe care s-a chinuit să-l pregătească pentru musafiri. Durerile au lovit-o instantaneu și au coborât până la laba piciorului, dar nu a mers la Urgență. Ulterior au văzut-o trei doctori neurologi și toți i-au spus că trebuie să se opereze.

“Da, sunt în spital. M-am operat de urgență, ieri seară, de hernie de disc. Acum sunt bine, mă recuperez. Sunt un pic obosita și făra puteri, stări normale dupa anestezia totală. În rest, sunt bine. Da, va urma o perioadă de recuperare”, a declarat Monica Anghel pentru wowbiz.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Îndrăgita cântăreață cu voce de aur, Monica Anghel (45 de ani), nu este doar o artistă perfecționistă, ci și o mamă care își dorește să îi ofere totul băiețelului său, Aviv (7 ani).

  • Marţi seara, la o berărie din Capitală, Monica Anghel (44 de ani) a lansat o piesă de suflet, “Ne iubeşte cineva”, compusă chiar de fratele ei, Alexandru. Apariţia publică vine după o pauză îndelungată, căci în 2014, artista a renunţat să mai prezinte matinalul de la Europa FM, să mai jurizeze concurenţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), dar şi la colaborarea cu trupa de umor a lui Toni Grecu.

  • oana sarbu monica anghel

    În anii `90, Silvia Dumitrescu (56 de ani) și Florin Ochescu (63 de ani) s-au căsătorit. Au dat o petrecere luxoasă și au avut numai invitați de seamă. Printre aceștia, s-au numărat și Oana Sârbu (47 de ani), Monica Anghel (44 de ani) și Dan Bittman (53 de ani), cei mai iubiți artiști de atunci. Vedetele s-au schimbat radical în ultimii 22 de ani, iar imaginile dovedesc acest lucru.

  • monica anghel

    Monica Anghel (45 de ani), una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și mare iubitoare de animale, are o durere adâncă în suflet. Unul dintre cei cinci căței ai săi a fost omorât.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1