Monica Anghel, după operaţia la coloană: "Merg destul de greu, am anulat toate concertele!"

monica.jpg

monica anghel operatie coloana hernie de disc
Monica Anghel s-a operat la coloană în urmă cu trei luni
foto: arhiva personală

Monica Anghel (46 de ani) a scăpat de durerile chinuitoare la coloană după ce s-a operat de urgenţă în urmă cu zece zile la o clinică privată din Capitală, dar va mai dura o perioadă destul de lungă până va fi din nou în formă maximă. Deşi a trecut un hop, artista este conştientă că o aşteaptă o recuperare prelungită, repaus la pat şi multă odihnă pentru a putea să revină la activităţile ei obişnuite.

Monica Anghel s-a extrenat după operaţia pe care a suferit-o la coloană şi le-a mulţumit medicilor şi celor care îi sunt aprope în aceste momente critice. Artista a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie din cauza durerilor care nu mai încetau nici în urma administrării de medicamente puternice. Acum se află acasă şi a povestit prin ce a trecut în ultimele săptămâni.

monica_anghel.jpg

monica anghel operatie coloana
Monica Anghel se resimte încă după intervenţia complicată pe coloană pe care a suferit-o în urmă cu zece zile
foto: captură video

"Am fost operată de urgenţă pe coloană. Am avut dublă hernie de disc cu multiple fragmente, operaţia am făcut-o la un spital privat, unde totul a fost extraordinar, asistente, medici, brancardieri. Domnul doctor Marius Catană m-a operat sâmbătă seară (8 iulie), deşi era extrem de obosit, pentru că toată ziua avusese intervenţii. Realmente nu mai puteam de dureri, aşa că a trebui să intervină. 

Sunt acasă, merg destul de greu dar e normal. Medicii m-au asigurat că o sa-mi revin cu siguranta, dar trebuie să am foarte multă răbdare. Injectiile multiple cu calmante nu au mai avut niciun rezultat, aşa că a trebui să recurg la această varantă. Am anulat toate concertele, evenimente şi planurile de vacanţă, pentru că trebuie să stau cât mai mult timp în pat ca să pot să-mi revin. Totul e bine când se termină cu bine", a spus îndrăgita cântăreaţă.  

Monica Anghel avea de mai mulți ani dureri, așa că făcea fizioterapie, în speranța că va scăpa de bisturiu. Cu toate acestea, a trebuit să meargă de urgență la spital pentru ca medicii să o scape de probleme pe care le-ar fi căpătat din cauza unui berbec de 60 de kilograme, pe care s-a chinuit să-l pregătească pentru musafiri. Durerile au lovit-o instantaneu și au coborât până la laba piciorului, dar nu a mers la spital. Ulterior au consultat-o trei doctori neurologi și toți i-au spus că trebuie să se opereze.

Loading...
 
 

Citește și

  • monica anghel

    Îndrăgita Monica Anghel (46 de ani) a trecut prin mari emoții și stres. De această dată nu a fost vorba despre o reprezentație artistică, ci despre o procedură medicală. Solista s-a internat la spital, de urgență, sâmbătă seară, 8 iulie, unde a suferit o operație în zona coloanei.

  • Îndrăgita cântăreață cu voce de aur, Monica Anghel (45 de ani), nu este doar o artistă perfecționistă, ci și o mamă care își dorește să îi ofere totul băiețelului său, Aviv (7 ani).

  • Marţi seara, la o berărie din Capitală, Monica Anghel (44 de ani) a lansat o piesă de suflet, “Ne iubeşte cineva”, compusă chiar de fratele ei, Alexandru. Apariţia publică vine după o pauză îndelungată, căci în 2014, artista a renunţat să mai prezinte matinalul de la Europa FM, să mai jurizeze concurenţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), dar şi la colaborarea cu trupa de umor a lui Toni Grecu.

  • monica anghel

    Monica Anghel (45 de ani), una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și mare iubitoare de animale, are o durere adâncă în suflet. Unul dintre cei cinci căței ai săi a fost omorât.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1