Monica Anghel a adăugat un nou membru familiei: «El este Paco. Promite să fie cel mai cuminte»

12_monica.jpg

Paco e un animăluţ din rasa Cane Corso
Citeste tot despre: 

Monica Anghel (45 de ani), mare iubitoare de animale, a primit, zilele trecute, un cățel frumușel-foc, pe care l-a prezentat și fanilor ei de pe Facebook: ”El este Paco, din rasa Cane Corso, are ochii albaștri. Promite să fie cel mai cuminte, dar și cel mai vigilent”, a spus ea.

Cane Corso este o rasă din Italia, ușor de dresat, care ajunge la o greutate de 40 de kilograme și la o înălțime de peste 60 de centimetri. Un pui costă între 500 și 1.800 de lei. Artista a trecut, în urmă cu trei ani, printr-un mare necaz, unul dintre câinii ei, Ursu, fiind găsit în curte fără suflare: “Sunt tristă, tare tristă. Astăzi mi-a fost omorât cățelul, unul din cei cinci, Ursu îl chema. De când l-am născut pe fiul meu, Ursu l-a păzit în permanență, lângă cărucior, lângă țarc, se juca cu el, ne întâmpina pe toți cu o bucurie imensă. Nu a ieșit niciodată din curte, niciodată, iar astăzi a fost otrăvit în curtea noastră,  proprietate privată. Cum se poate așa ceva?”, se plângea ea, în 2016. 

Loading...

Citește și

  • Cu o voinţă de fier, Monica Anghel a reuşit să topească nu mai puţin de 30 de kilograme. A slăbit lent, cu sport şi dietă, însă după o astfel de transformare uriaşă, există şi reversul medaliei: excesul de piele. Dar artista nu are motive de îngrijorare, pentru orice există rezolvare, iar medicii esteticieni vin cu soluţii!

  • Cântăreaţa de top Monica Anghel (47 de ani), artista care a slăbit peste 30 de kilograme, cu diete riguroase şi cu mult sport, repetă de zor, în această perioadă, pentru noul spectacol de la Circul Metropolitan, în care va cânta şi îşi va demonstra măiestria în echitaţie.