Moni, unde e diva de altădată? - FOTO EXCLUSIV

moni.jpg

2014. Fără machiaj, fără bijuterii şi cu haine banale, aşa arată Moni după doi ani cu Mr. Pink
Foto: Mihai Ionescu

În haine banale, slăbită, necoafată şi nemachiată! Aşa s-a prezentat Monica Gabor joi seara, pe Aeroportul Henri Coandă. Schimbarea ei este atât de evidentă, încât diva de odinioară, de la braţul lui Irinel Columbeanu, pare acum o simplă amintire. Cel care a “pocăit-o” pe Moni este actualul ei iubit, chinezul Mr. Pink.

monibuna.jpg

Ca scoasă din cutie şi cu atitudine de divă, aşa era Moni la braţul lui Irinel Columbeanu

În urmă cu patru ani epata la fiecare apariţie, lăsându-i pe toţi cu gura căscată. Monica Gabor de azi, nu mai e Moni Columbeanu de ieri, decât în poze. Unghiile lungi şi colorate, decolteul sexy, hainele luxoase şi bijuteriile scumpe sunt istorie, la fel ca şi relaţia cu Irinel. Se pare că iubitul actual a reuşit să o schimbe pe băcăuanca noastră la 180 de grade. Fotoreporterii Click! au surprins “opera” lui Mr. Pink la Mamaia, joi seară, atunci când Moni s-a reîntâlnit cu fiica ei, Irina. Am văzut o Monica palidă, extrem de slabă şi tristă, fără machiaj, fără nici o bijuterie, cu părul prins şi cu o ţinută ternă: un tricou alb, lălâu, acoperit de un trenci negru, lung până la genunchi, la care a “asortat” o pereche de balerini crem. Doar geanta de firmă amintea de Moni de odinioară. Joi, vedeta nu a zăbovit deloc în Bucureşti, ci s-a dus glonţ către Litoral, pentru a-şi vedea fetiţa. Fix un an de zile a trecut de când nu i-a mai văzut chipul Irinei, iar momentul revederii a fost emoţionant atât pentru mamă, cât şi pentru fiică. La cina târzie din incinta restaurantului hotelului Phoenicia au luat parte bona fetiţei, Irinel Columbeanu, dar şi Ramona Gabor, care culmea, s-a aşezat chiar la stânga afaceristului, semn că au îngropat securea războiului din trecut. Deşi venise după un zbor lung, Moni nu a pus pic de mâncare în gură. A băut doar puţină apă şi a fost captată de demonstraţiile de talent ale micuţei sale, la pictură. După aproape o oră, cele două s-au retras în camera de hotel, unde cu siguranţă au dormit împreună. 

pink.jpg

Mr. Pink

Mr. Pink a transformat-o într-o gospodină veritabilă

După despărţirea de Irinel, Monica şi-a refăcut viaţa peste Ocean. Ea locuieşte în America cu iubitul ei chinez, supranumit Mr. Pink, căruia îi promovează băutura energizantă, cu acelaşi nume. Traiul în SUA a veştejit-o pe Moni, care arată acum ca o femeie casnică. Gurile rele spun că iubitul chinez o ţine din scurt şi că nu ar lăsa-o să vină prea des la familia ei din România. 

iri.jpg

Irinel Columbeanu

Iri a ţinut-o în lux

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, iar un an mai târziu a adus-o pe lume pe Irina. În 2010, căsnicia Monicăi cu Irinel a început să scârţâie, fotomodelul mutându-se în Los Angeles, împreună cu fiica sa. În 2011, cei doi au divorţat, iar după lungi procese, la 7 iunie 2012, magistraţii Tribunalului Bucureşti au încredinţat-o pe Irinuca tatălui ei. În timpul căsnicie cu Iri, Moni a fost ţinută în puf şi arăta ca o adevărată divă.

Până şi la plajă a stat îmbrăcată

moni1.jpg

Moni a stat pe şezlong şi a privit-o pe Irina cum se joacă în piscină

Chiar dacă ieri a fost cald ca în cuptor, Monica Gabor nu a renunţat la haine nici măcar la piscină. Albă ca brânza, bruneta a preferat să-şi acopere pielea cu o rochie lungă, deschisă la culoare şi a stat pe şezlong sub o umbrelă, ferită de razele soarelui.

Aceasta a supravegheat-o pe Irina de pe buza piscinei, i-a făcut poze cu telefonul şi s-a amuzat cu sora ei, Ramona, sub privirile bonei. 

moni3.jpg

Joi seara, Monica a luat cina cu fetiţa ei. Cele două nu s-au văzut de un an

Absent la tot acest spectacol a fost afaceristul Irinel Columbeanu. El a preferat să se relaxeze pe terasa hotelului şi a butonat non-stop telefonul.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1