Mona Nicolici sfidează vârsta. Cum am surprins-o pe stradă

mona-nicolici-prezentatoare-stiri-antena-1.jpg

mona nicolici
Așa arăta Mona Nicolici pe vremea când prezenta știri la Antena 1

În anii ’90, Mona Nicolici forma, alături de Radu Coșarcă, cel mai de succes cuplu de prezentatori de știri din România. Au trecut ani buni de atunci, însă frumoasa blondă cu ochii ca azurul e neschimbată. Iată cum au surprins-o fotoreporterii Click!

Poate doar câteva mici riduri îți spun că au trecut 25 de ani de la debutul ei la Antena 1 (n.r. 1993), în rest Mona Nicolici (50 de ani) este neschimbată. O poți recunoaște după ochii fantastici și surâsul șarmant. Așa au recunoscut-o imediat și fotoreporterii Click!, la începutul lunii, când a fost invitată să aniverseze, împreună cu Antena 1, 25 de ani de la înființarea postului, acolo unde a prezentat și ea știrile Observator, alături de colegul cu mustăcioară, Radu Coșarcă.

mona-nicolici_2.jpg

mona nicolici
La 50 de ani, Mona Nicolici are picioare subțiri și o siluetă de invidiat
foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată elegant, cu cizme negre, lungi, fustă și un palton sobru, aceasta, însoțită de o prietenă, a intrat în sediul televizunii. Din 2006, de când a lăsat pupitrul de știri, Mona este manager în cadrul OMV Petrom, dar este mână de fier și acasă, căci are doi copii mari: Vlad și Maria.

Originară din Turnu Măgurele, județul Teleorman, Mona a absolvit Facultatea de Instalații în cadrul Universității de Construcții București, în 1993, după care a urmat un masterat în Relații Publice și Comunicare. Timp de 11 ani a fost jurnalist de televiziune fiind, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator. În 2006, Mona Nicolici s-a retras de pe sticlă, însă iată știe cum să țină timpul în loc.

mona-nicolici_1.jpg

mona nicolici
Mona Nicolici are un ten impecabil
Loading...

Citește și

  • andreea esca

    Dacă te uiţi la ştirile PRO TV, zici că ai nimerit la un concurs de frumuseţe. Prezentatoarele din platou, dar şi fetele care fac teren sunt alese după acelaşi tipar: zâmbet perfect, dinţi de porţelan, carismă şi bust generos. În topul ştiristelor cu cei mai mari sâni, naturali sută la sută, sunt Andreea Esca, Oana Andoni şi Lavinia Petrea.

  • Seară de seară se bat în audienţe, de la pupitrul ştirilor, îmbrăcate elegant. Iată însă că vacanţele sunt un bun prilej pentru celebrele prezentatoare să-şi încarce bateriile în ţinute lejere. Fotografiile postate de Andreea Esca, Simona Pătruleasa şi de Andreea Berecleanu, pe conturile sociale, le-au adus mii de like-uri, din partea fanilor, care au recunoscut, la unison, că toate au picioare superbe.