Momente tensionate pentru Nicole Cherry: «Eram foarte stresată, am avut coșmaruri»

cherry.jpg

Nicole Cherry
Foto Instagram

Nicole Cherry a povestit despre cele mai dificile momente din viața ei când nu voia să dezamăgească pe nimeni, în special pe părinții ei. Vedeta a mărturisit că a plâns mult în acea perioadă și a avut coșmaruri. Nicole Cherry a devenit faimoasă la o vârstă fragedă, iar acest lucru a forțat-o să se gândească că fiecare lucru pe care-l face, poate ajunge în centrul atenției.

Artista a mărturisit că în pragul examenului de Bacalaureat plângera des și a luat în greutate din cauza stresului. Însă toată presiunea pe care a simțit-o a trecut repede, iar târnăra artistă a trecut examenul maturității cu brio.

”A fost o periodă foarte dificilă pentru mine. Nu mă gândeam neapărat că nu iau Bacul, dar mă gândeam că trebuie să iau o notă onorabilă. Era o presiune foarte mare, pentru că mă gândeam că sunt un exemplu pentru mulți copii. Eram foarte stresată, chiar m-am și îngrășat în perioada aia. La un moment dat am avut coșmaruri, vedeam peste tot titlul ”Nicole Cherry nu a luat Bacul”. Am plâns, vorbeam cu mama și-i spuneam că nu iau Bacul. Dincolo de părinți, mi se părea că o țară întreagă avea așteptări de la mine”, a povestit Nicole Cherry la Antena Stars.

nicole_13.jpg

Nicole Cherry
Foto Instagram

Artista a mărturisit recent că are multă grijă la silueta ei, merge la sală și la masaj pentru a-și echilibra activitățile cotidiene. 

"Atunci când îţi doreşti poţi. Când nu pot să merg la sală fac exerciţii acasă sau în camera de hotel dacă sunt la concerte. De la 17 ani m-am apucat să merg la sală. M-am apucat de masaj acum. Fac masaj cu bambus şi deja se vede, mă simt aşa... Pe lângă faptul fac masaj, fac şi sport. Lumea îmi spune: măi, Nicole, ai slăbit! Nu mănânc pâine, nici nu îi simt lipsa. E singurul lucru de care nu pot să zic că mi-e poftă. Am poftă de dulce, alte lucruri", a spus Nicole Cherry pentru Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și