Momente tensionate la Asia Express. Dorian Popa și mama lui nu mai au voie să-și vorbească

dorrianan.jpg

Dorian Popa și Luminița Popa
Foto Captura Video Antena
Citeste tot despre: 

Dorian Popa și mama lui au primit o pedeapsă la Asia Express și au fost nevoiți să nu să nu mai vorbească, atât între ei, cât și cu alte persoane. Toate acestea s-au întâmplat din cauza faptului că au fost salvați de dragonul verde și ca balanța să fie echilibrată, au fost nevoiți să primească această pedeapsă.

Dorian și mama lui au întâmpinat dificultăți pe drum, și chiar dacă nu au avut voie să vorbească, s-au descurcat și au ajuns la destinații, rezolvând provocările. 

dorian_popa.jpg

Dorian Popa și mama lui
Foto Captura Video Antena

''Jocul este din ce în ce mai greu de dus, dar îmi place să îmi depășesc limitele. Iar pentru mine…a nu vorbi este o limită'', a declarat Dorian Popa.

Loading...

Citește și

  • În competiția Asia Express, concurenții au parte de multă tenisiune, dar și de momente critice, extenuare și certuri. În ediția difuzată astăzi, 19 februarie, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu au avut parte de un mic scandal. ȘI-au aruncat vorbe dure, însă Dorian l-a iertat pentru tot ce a făcut.

  • asia express

    „Asia Express” s-a dovedit una dintre cele mai grele încercări pentru cei 14 concurenți. Vedetele aproape că și-au dat sufletul în timpul curselor contra-cronometru și au degustat cele mai năstrușnice „preparate” culinare. În final după primele două ediții, o echipă a fost nominalizată să părăsească „Asia Express”.