Momente de groază pentru Inna. Scena pe care concerta s-a prăbușit, iar ea a ajuns de urgență la spital

inna.jpg

INNA
Foto Instagram

INNA a avut parte de cel mai mare coșmar sâmbătă, 12 mai, în Turcia, după ce scena pe care ea a urcat pentru a concerta, s-a prăbușit. Solista a fost transportată de urgență la spital, de unde a ținut să le transmită fanilor un mesaj pentru a-i liniști. Este conștientă și stabilă, însă se află în continuare în spital.

Un mesaj a fost publicat pe contul oficial de Instagram, loc unde mai mulți prieteni virtuali i-au trimis mesaje de încurajare și gânduri bune. Vedeta este în continuare cu zâmbetul pe buze și speră să se facă bine cât mai curând.

 

"Scena s-a prăbușit. Eu sunt bine! Mulţumesc Lui Dumnezeu! Vă mulțumim că ați venit! Iubire şi pace pentru voi toţi! Continuăm turneul nostru în Turcia. Ne vedem mâine la Ankara", a fost mesajul publicat de Inna pe Instagram de pe patul de spital.

 

Loading...

Citește și

  • inna sexy imbracaminte los angeles

    Inna este, cu siguranță, una dintre cele mai senzuale artiste de la noi. Și, cu siguranță, pe lângă hit-urile care au ”rupt” topurile, Inna știe cum să se promoveze și în momentele în care nu are de cântat.

  • Îndrăgita noastră solistă are succes atât pe plan muzical, cât şi în televiziune sau în reclame. După ce a filmat câteva spoturi publicitare pentru o celebră firmă de băuturi răcoritoare, Inna (31 de ani) a fost solicitată, de curând, tocmai în Turcia, pentru o reclamă la şampon. Colaborarea cu Burak Ozcivit (33 de ani), vestitul actor turc de telenovele, s-a lăsat însă cu scandal.