Momente de colecție cu Mihai Constantinescu

mihai_constantinescu_fericit.jpg

Mihai Constantinescu scena
Mihai Constantinescu este renumit pentru melodii precum „O lume minunată” sau „Sus în deal”
foto: TVR 2

Duminică, 14 iulie, de la ora 15.00, show-ul „Drag de România mea!” de la TVR 2 a pregătit o ediție specială, cu imagini de arhivă, ediție dedicată lui Mihai Constantinescu. Cu această ocazie, gazda emisiunii, Paul Surugiu alias Fuego, transmite un mesaj de încurajare artistului care se află de aproximativ două luni în comă, în urma unui stop cardio-respirator.

„Dragă Mihai Constantinescu, ești un model pentru noi, unul dintre artiștii care-au definit un gen și-au făcut lumea mai frumoasă prin muzica lor. Îți dorim sănătate și vrem să ne încânți, din «lumea ta minunată», cu șlagărele speciale pe care le-ai creat în carieră. Suntem onorați că ai acceptat invitația noastră în gala «Drag de România mea!» de la TVR 2, fiind tonic și plin de sensibilitate, așa cum te știm. Cu siguranță că muzica românească n-ar fi strălucit la fel dacă piesele tale nu o luminau, cu «creionul pe-o hârtie», prin căldura lor. Ești un veșnic copil și-ți dorim putere să depășești această cumpănă. Ruga noastră merge acum către sufletul tău artistic, pe care-l iubim, «c-un zâmbet și-o floare»”, acestea sunt urările ți încurajările pe care Fuego și echipa emisiunii de la TVR 2 le urează artistului.

Se iubește cu Simona Secrier de 20 de ani

mihai_constantinescu_simona_secrier_scena.jpg

Mihai Constantinescu Simona Secrier scena
Mihai Constantinescu a cântat împreună cu Simona Secrier pentru emisiunea „Drag de România mea!”
foto: TVR 2

Imaginile cu Mihai Constantinescu au fost filmate în primăvara acestui an și au fost difuzate la 5 mai. Aceasta este ultima înregistrare realizată de artist pentru TVR 2, când a fost premiat pentru întreaga sa activitate. În acea ediţie, Mihai Constantinescu a avut parte şi de o surpriză din partea Simonei Secrier, cea alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani.

Fuego i-a oferit o distincție importantă

mihai_constantinescu_premiu_fuego_si_simona_secrier.jpg

Mihai Constantinescu premiu fuego
Mihai Constantinescu a primit premiul pentru întreaga sa carieră, la TVR 2
foto: TVR 2

Tot în ediția de duminică a emisiunii „Drag de România mea!” telespectatorii o vor revedea şi pe soprana Daniela Vlădescu, cea care va aduce, alături de Paul Surugiu-Fuego, un sensibil omagiu artistei Ileana Sărăroiu. De asemenea, gimnasta Cătălina Ponor, supranumită „Zeița de la Atena”, cea mai longevivă gimnastă româncă, va vorbi despre emoțiile marilor competiții sportive, iar celebra reprezentantă a folclorului bănățean, Florica Bradu, apariție rară la televizor, va vorbi despre importanța folclorului autentic. Printre invitaţii lui Paul Surugiu alias Fuego din această ediţie se mai numără cantautoarea Viorela Filip, nume de rezonanţă al muzicii ușoare românești, dar şi Petrică Mâțu Stoian, care va putea fi văzut într-o nouă ipostază, diferită de stilul său și de folclorul mehedințean.

Ascultă cele mai iubite melodii ale lui Mihai Constantinescu

Loading...

Citește și