Momente cumplite pentru Tania Budi: „La prima ieșire cu mașina am intrat într-un troleibuz!”

tania_budi_main.jpg

Tania Budi, accident de maşină

Tania Budi a trecut prin clipe de coșmar la volanul mașinii sale. Vedeta a povestit că, în urmă cu câțiva ani, imediat după ce și-a luat permisul auto, a vrut să-și plimbe cu mașina prietenii. Nu a luat în considerare, însă, că afară ningea.

Având atenția distrasă de glumele pe care le făceau amicii ei, Tania Budi a intrat cu mașina într-un troleibuz la primul viraj pe care l-a luat. Când a vrut să pună frână, a fost prea târziu.

tania.jpg

tania budi
Tania Budi arată de milioane la 48 de ani
Foto: Facebook

„Cea mai mare boacănă de care îmi amintesc este atunci când mi-am luat permisul de conducere. Au venit nişte prieteni la mine şi am zis <<Hai să vă fac o plimbare cu maşina>>. Numai că, am stat de vorbă, ne-am luat cu una, cu alta şi nu am băgat de seamă că afară s-a pus un strat considerabil de zăpadă. Planul nostru trebuia îndeplinit, aşa că am plecat cu maşina. La primul colţ, la prima frână, la prima ieşire a mea cu permisul în buzunar, m-am făcut acordeon cu un troleibuz. Din fericire, nu am păţit nimic! M-am ales doar cu o zgârietură pe partea dreaptă a autoturismului”, a declarat Tania Budi pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • tania budi iulia albu trofeu wow

    Nu impresionează doar cu silueta impecabilă şi cu chipul care nu-i arată vârsta reală, ci şi vestimentar. Tania Budi (49 de ani) a făcut senzaţie la Ok! Magazine Party, eveniment organizat săptămâna aceasta, la care au semnat "condica" multe vedete autohtone. Pentru ţinuta ei, altfel decât a celorlalte vedete, fosta prezentatoare TVR s-a ales cu un trofeu "Wow".

  • Atracție ca între ei mai rar vezi în show-biz-ul nostru! Tania Budi (48 de ani) și Cătălin Botezatu (50 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste la începutul anilor ’90, însă iată că și acum, după atâta amar de vreme de la despărțire, ei continuă să se comporte ca un cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1