Momente cumplite pentru Giulia Nahmany. I-a murit tatăl, iar ea nu poate merge la înmormântare

giulia-nahmany-ferma.jpg

Giulia Nahmany este concurentă la Ferma
Giulia Nahmany a aflat în timpul filmărilor pentru Ferma că tatăl ei a murit
foto: PRO TV

Durere fără margini pentru Giulia Nahmany. Aflată în concurs la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, a aflat că ieri tatăl ei s-a stins din viață, în Israel. Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație, vedeta nu poate merge la înmormântare.

Tatăl Giuliei Nahmany a murit

La 68 de ani, dr. Itshak Nahmany avea probleme de sănătate cunoscute de întreaga familie, care erau ținute sub control prin tratamente medicale. Recent, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar miercuri a murit. Pentru Giulia, durerea este cu atât mai mare cu cât știe că nu-și poate conduce părintele pe ultimul drum. Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație, orice persoană care aterizează în Israel trebuie să stea 14 zile în carantină la domiciliu. „Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma.Orășeni vs Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile”, scrie PRO TV. 

Giulia a văzut înmormântarea pe „Zoom”

Azi, Giulia Nahmany a trăit una dintre cele mai urâte zile din viața ei. A putut asista doar online la înmormântarea tatălui. „Simt o durere pe care nu o pot exprima în cuvinte. Faptul că nu am putut să îmi iau rămas bun de la tatăl meu îmi rupe sufletul. Aș fi vrut să îl îmbrățișez și să-i spun că îl iubesc. Am văzut înmormântarea pe zoom și aș fi făcut orice să fiu prezentă acolo”, a declarat ea, pentru Click!

Acum 6 ani și-a pierdut mama

În urmă cu 6 ani, tot în luna septembrie (pe 8 septembrie 2014) se stingea din viață și mama Giuliei. Devastată, vedeta a făcut atunci o schimbare majoră în viața ei: a pornit pe drumul spiritualității, a început să facă yoga și să mănânce sănătos.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1