Moment emoționant pentru Smiley! Cum au reacționat spectatorii

12-13-vedete-smiley-click.jpg

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Ce poate fi mai frumos pentru un artist decât o sală cântă la unison melodiile în care și-a pus tot talentul și sufletul? Smiley trăiește asta din ce în ce mai des în utima vreme. Recent, artistul a umplut cea mai mare berărie din sud-estul Europei pentru un concert impresionant.

Fie că se află la un eveniment monden, în platourile emisiunilor unde este jurat şi prezentator sau la concerte, Smiley (33 de ani) este asaltat de admiratorii care îi cer autografe sau îşi doresc ca să facă o poză cu el. Când nu filmează pentru „Vocea României” şi „Românii au talent”, cele două emisiuni de la Pro TV, şi nu se află în studiourile de înregistrări de la HaHaHa Production, solistul susţine concerte pentru fanii lui din lume şi din ţară.

Luni seară, Smiley şi echipa lui au fost prezenţi cu un show la Berăria H, unde au cântat melodiile care i-au consacrat. Surpriza tuturor a fost că hala imensă s-a umplut până la refuz cu sute de fani care au vrut să-şi vadă idolul la muncă pe scenă.

A video posted by smiley_omul (@smiley_omul) on

Smiley a susţinut un concert de aproximativ o oră în care a cântat câteva dintre piesele sale, mai vechi şi mai noi. Reacția fanilor a fost incredibilă.

S-ar părea că fostul component al trupei Simplu le pregăteşte fanilor încă o surpriză plăcută, căci înregistrează un nou album pe care îl va lansa cât de curând pe piaţă. Din decembrie, pe Smiley îl veţi vedea şi în trei ediţii live ale emisiunilor „Vocea României” de la Pro TV.   

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1