Moment emoționant! Damian Drăghici a cântat pentru vecinii săi, de la balcon VIDEO

damian-draghici.png

Damian Drăghici
Damian Drăghici le-a făcut vecinilor săi o surpriză neașteptată
Foto: captură foto

Moment inedit! Artistul Damian Drăghici a ieşit duminică (29 martie) în balconul locuinţei sale şi a cântat pentru vecinii săi, în încercarea de a îi înveseli în aceste momente tulburi pentru toată lumea.

Pe 31 martie, Damian Drăghici împlinește 50 de ani. Urma să sărbătorească această furnoasă vârstă alături de fanii lui, la Sala Palatului, însă spectacolul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Izolat la domiciliu, așa cum sunt mai toți românii în aceste zile, artistul a vrut să le ofere o bucurie vecinilor săi. A ieșit pe geam și le-a cântat, iar ei l-au aplaudat minute în șir de la ferestre. Drăghici i-a îndemnat pe colegii lui de breaslă să facă la fel și să le dea oamenilor o doză de optimism prin muzică. 

"Suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet"

Damian Drăghici le-a oferit o surpriză neașteptată vecinilor, care au fost extrem de încântați de concertul improvizat de care au avut parte. Acesta consideră că artiștii trebuie să le aline suferința oamenilor, mai ales în această perioadă. 

”Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neincetat hrană pentru suflet...Azi, am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul pe Facebook. Momentul emoționant a fost filmat și publicat pe rețelele sociale. La finalul prestației care a durat câteva minute, vecinii lui Drăghici l-au aplaudat de la ferestrele lor. 

 

Citește și

Fiul lui Damian Drăghici a împlinit un an: «Te iubesc mult, copil frumos»

FOTO Damian Drăghici, slab ca trestia de când e vegan! Artistul, greu de recunoscut!

 

Loading...
 
 

Citește și