Modul şocant în care Mircea Bărbulescu a aflat că suferă de leucemie

mircea_barbulescu.jpg

mircea barbulescu leucemie
Mircea Bărbulescu a vorbit despre boala cu care s-a luptat
Foto: arhivă personală

Dacă v-aţi întrebat de ce designerul şi criticul de modă Mircea Bărbulescu a lipsit din peisajul monden în ultimul an, e clar acum pentru toată lumea că a avut un motiv foarte serios. Creatorul de modă a povestit la un post tv că a aflat că suferă de leucemie, în timp ce se opera la rinichi, şi a început lupta cu această boală. După tratamente costisitoare, designerul s-a întors în România, cu forţe noi şi speră ca totul să fi fost doar un vis urât.

Designerul Mircea Bărbulescu şi-a luat inima-n dinţi şi a povestit clipele grele prin care a trecut. Tânărul s-a dus să se opereze la rinichi, dar medicii i-au pus un diagnostic care l-a dezarmat. Totul s-a întâmplat în ultimii doi ani. A aflat că are leucemie şi s-a supus unui tratament cu citostatice la o clinică din Paris. Designerul nu a dat niciun moment înapoi şi deşi medicamentele cu care se trata nu mai fuseseră folosite până atunci pe alţi pacienţi, el a acceptat să rişte.

mircea_si_valentina.jpg

mircea barbulescu valentina pelinel
Mircea Bărbulescu, alături de Valentina Pelinel
Foto: arhivă personală
 

"La un moment dat mă simţeam cobai. Am avut parte de un tratament care există de puţin timp pe piaţă, despre costurile căruia nu pot să vorbesc la televizor. A fost suportat de casa de asigurări din Franţa. Tratamentul a durat un an, am fost în faza a doua a leucemiei. Mai am coşmaruri, pentru că au fost momente în care am clacat. Chimioterapia fiind un tratament ciclic, mă dobora faptul că de la un tratament la altul, nu mai erau unii pacienţi şi asta doare. Părul s-a rărit, dar a crescut repede. Acum, fac lucruri doar care îmi fac plăcere, văd viaţa altfel", a povestit Mircea Bărbulescu la Antena Stars. 

Designerul se ocupă de vestimentaţia celor implicaţi în emisiunea "The wall" şi "Chefi la cuţite".  

 

 

loading...
Loading...

Citește și