Mitică Popescu, trei servicii la 81 de ani. Ce ofertă de nerefuzat a primit actorul

14-vedete-mitica-popescu-tvr-2.jpg

Mitică Popescu a realizat o şedinţă foto ca-n anii ‘70 pentru emisiunea ”D-ale lu’ Mitică” (TVR 2)

Au peste 80 de ani în buletin, dar sunt în plină forţă, muncesc de zor şi sunt prezenţi la evenimente. Mitică Popescu, Florin Piersic şi Ion Dichiseanu sunt cei trei crai care n-au pic de stare şi care lucrează ca în tinereţe.

Pe Mitică Popescu (81 de ani) îl vedem săptămânal la TVR 2, în emisiunea „D’ale lui Mitică”, un show distractiv, despre oameni, peripeţii şi locuri cu poveste, pe care îl prezintă de 19 ani încoace. În plus, de săptămâna viitoare, actorul va mai putea fi văzut într-un super serial realizat de Octavian Strunilă, „Primăverii”, în care rolurile principale sunt interpretate de divele Maia Morgestern, Corina Dănilă şi Diana Cavallioti.

Alături de distribuția serialului „Primăverii”

mitica-popescu-serial-primaverii-tvr.jpg

mitica popescu
Alexandru Conovaru (39 de ani), Corina Dănilă (46 de ani), Diana Cavallioti (32 de ani), Dragoş Huluba (44 de ani), Maia Morgestern (56 de ani), Mitică Popescu (81 de ani)
foto: TVR 2

 

Pe lângă acest serial, Mitică Popescu este mereu prezent atunci când i se spune că are programate filmări pentru diverse promo-uri ale postului la care lucrează. „Este un om special, care lucrează în cel mai profesionist mod posibil”, ne-au spus surse din preajma marelui actor. S-ar părea că secretele longevităţii actorului sunt plimbările lungi, în aer curat, o bere bună, băută cu prietenii la barul din colţ, dar şi munca asiduă, care îl ţine în priză. „Este în formă şi se simte bine. Nu are probleme de sănătate şi acceptă orice angajament care i se propune, dar care să îi şi convină”, ne-a povestit aceeaşi sursă.

foto_3-2_col.jpg

mitica popescu
Din când în când, actorul se cinsteşte cu o bere, alături de prieteni
foto: CLICK!

Un alt actor care munceşte pe brânci este Ion Dichiseanu (84 de ani), care filmează pentru pelicula lui lui Toma Enache, “Între chin și amin”. În plus, se ocupă de nepoţică, se plimbă şi merge la evenimente ori de câte ori este invitat. Florin Piersic (82 de ani) face și el maraton cu celebra piesă “Străini în noapte”, prezintă festivaluri și merge la numeroase inaugurări din domeniul în care lucrează.

Loading...

Citește și