Mitică Popescu își serbează ziua de naștere de două ori

miti18-19-vedete-mitica-pop.jpg

Mitică s-a născut pe 30 noiembrie 1936, dar a fost înregistrat în acte două zile mai târziu

Prezentatorul emisiunii „D’ale lui Mitică” (TVR 2) a împlinit 80 de ani, prilej pentru prieteni și rude să-l bombardeze cu urări și cu mesaje.

Dar, nu mulți știu că actorul Mitică Popescu, născut pe 30 noiembrie 1936, a fost înregistrat de părinţi la Starea Civilă cu două zile mai târziu, adică pe 2 decembrie. Așa că el se mai serbează încă o dată în același an, fiind singurul actor din show-biz-ul românesc care deschide două sticle de șampanie. Dar, artistul mai are un motiv să petreacă, deoarece emisiunea ”D’ale lui Mitică”, pe care o prezintă la TVR 2,  împlineşte 17 ani. Mitică Popescu reușește ca, din salariul primit în televiziune, să-și rotunjește pensia de aproximativ 2.000 de lei.

Loading...

Citește și

  • mitica popescu actor

    Ajuns la 79 de ani, Mitică Popescu nu regretă profesia de actor, dar dacă ar fi să se mai nască o dată, în condițiile în care trăiesc artiștii noștri acum, s-ar gândi de două ori dacă să aleagă scena. Îndrăgitul actor a mai dezvăluit că nu îl interesează deloc politica, deși alți colegi de-ai lui s-au perindat prin diferite partide, și că nu și-a dorit să fie nici măcar președinte de sindicat în teatru.

  • Pentru mine ești un geniu al scenei și ecranului. Ești în top, cu monștrii plecați sau încă aflați în viață, colegi. Și nu mai dau toată lista de magnifici, că mă ia plânsul și mă-ntreb cine vine-n loc!? Dar NE- ați mai rămas. Piersic și Ogășanu cu Vali a sa, Draga Olteanu, Florina ”Țuca” Cercel; și Mihăiță, Găitan și Iureș și alții mai tineri, să fiu scuzat că i-am uitat.