Misty și Keo s-au certat în plină stradă, dar acum sunt mai îndrăgostiți ca oricând

misty_keo.jpg

misty keo
Misty și Keo, afectuoși la o ieșire în oraș
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

De mai bine de doi ani sunt împreună, dar nu au făcut niciodată risipă de gesturi tandre în public. Este vorba despre Keo și Alexandra Pavel, alias Misty, cea pentru care s-a despărțit de Andreea Bălan.

Vara aceasta au fost surprinș în timp ce se certau în plină stradă, dar lucrurile stau acum mai bine ca oricând. Misty și-a lansat de curând o nouă piesă, la care a filmat și videoclip, "Inflamabil". La eveniment a participat și Keo, care și-a susțibnuit iubita, dar și părinții cântărețului.

Cei doi nu se afișează prea des împreună, fie că este vorba despre evenimente mondene, dar nici pe rețelele sociale, dar joi seară, 29 septembrie, îndrăgostiții au apărut de mână la avanpremiera filmului "Deepwater Horizon", la un centru comercial din Băneasa. Keo și Misty au fost foarte apropiați și au părut mai îndrăgostiți ca niciodată.

 

Loading...

Citește și

  • Păreau în culmea fericirii în urmă cu doi ai, când Keo a „scăpat” de iubita oficială dela vremea aceea. Acum, însă, relaţia lui Misty cu Keo nu mai e la fel de roz ca la început. Cel puţin aşa pare din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

  • misty

    Chiar dacă vara aceasta Misty și Keo au fost surprinși certându-se, cei doi par în continuare îndrăgostiți, familiile lor fiind alături de ei în momentele importante. Misty își lansează un nou videoclip, iar la filmări au fost surprinsă alături de părinții lui Keo.

  • keo si misty

    După ce gurile rele au spus că relația lor a ajuns la un impas, Keo și Misty le dau peste nas bârfitorilor, demonstrând că iubirea lor este la fel de vie ca în prima zi. Cei doi iubiți se înțeleg foarte bine, semn că certurile nu sunt atât de dese precum susține presa de scandal.

  • Misty

    Când la modă este să te dezbraci la şedinţele foto, Alexandra Pavel (25 de ani), alias Misty, a făcut fix pe dos: s-a îmbrăcat până în gât. Iubita lui Keo este protagonista unui pictorial pentru cel mai nou număr al revistei “Fusion”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1