Misty, prima apariție publică de când a devenit mamă! Cum a fost surprinsă artista

mistykeo.jpg

foto
Misty și Keo au devenit părinți la sfârșitul anului trecut
Foto:Arhivă personală

Misty a devenit mamă în a treia zi de Crăciun, după o sarcină ținută în maximă discreție. Iubita lui Keo a adus pe lume, prin cezariană, o fetiță care a primit nota 10. Se pare că Misty și Keo sunt cât se poate de fericiți de venirea unui nou membru în familie și, în ciuda discreției cu care ne-au obișnuit, ei nu s-au putut abține să nu facă public un moment din viața de noi părinți:alegerea unui căruț potrivit.

Misty și Keo au fost la cumpărături, iar cântărețul a imortalizat momentul alegerii căruciorului pentru micuța Aria. Deși nu au trecut mai mult de două luni de când Misty a devenit mamă, aceasta a reușit să scape repede de kilogramele în plus și să revină la formele de invidiat pe care le avea înainte de sarcină. Partenera de viață a lui Keo a făcut câteva dezvăluiri despre perioada sarcinii, dar și despre cum a reușit să o păstreze secretă atât de mult timp. „N-am spus nimănui de sarcină. Le-am spus doar părinților. Norocul meu este că eram foarte slabă și m-am lăsat de fumat, deci toată lumea asocia kilogramele în plus cu acest lucru. Am luat vreo 15-16 kilograme în plus. Am dat jos la naștere 7,” a declarat Misty la emisiunea „Agenția VIP”. 

FotoZoom
Misty arată impecabil la doar 3 luni de când a devenit mămică
Foto:Arhivă personală

Keo și iubita sa au confirmat sarcina la începutul lunii decembrie, cu puțin timp înainte ca aceasta să nască. "Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre! Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţa personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţa de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucura de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!", spunea cântăreața. 

Nașterea a avut loc mai devreme decât era programat, dar fericirea pricinuită de Aria este una care nu poate fi exprimată în cuvinte. 

loading...
Loading...

Citește și

  • keo misty

    Felicire mare în cuplul Keo-Misty. Iubita artistului a născut o fetiţă în a treia zi de Crăciun, dar cei doi părinţi au preferat să țină totul secret, așa cum de altfel a decurs toată sarcina. Pe numele ei real Alexandra Pavel, blonda a fost nevoită să recurgă la operaţie cezariană. Intervenţia a avut loc la o clinică privată.

  • La scurt timp după ce s-a aflat că Andreea Bălan şi Keo au făcut ”partajul” pe o vilă de 500.000 de euro, explodează o altă bombă în viaţa artistului! Cei doi foşti iubiţi care s-au despărţit cu scandal şi-au încheiat toate socotelile, pentru că Misty, iubita solistului, este însărcinată şi luna viitoare va deveni mămică.