Misty, fără Keo la un eveniment monden. Cine i-a ținut companie

misty.jpg

misty
Misty nu s-a putut bucura de compania lui Keo
Citeste tot despre: 

Dacă data trecută Keo a scos-o pe iubita oficială la cinema, acum nu s-a mai întâmplat același lucru. Misty a fost acompaniată de altcineva la avanpremiera filmului Femeia din tren, care a avut loc marți seară (4 octombrie).

În loc să se prezinte la brațul iubitului ei, Alexandra Pavel (Misty) a venit la cinema însoțită de două prietene de-ale sale. Întrebată de reporterii Click! de ce Keo a lipsit de la eveniment, cântăreața a dezvăluit că acesta a fost prins cu treburi și nu a mai putut ajunge la vizionarea fimului.

misty_film.jpg

misty film
Misty a mers la film însoțită de prietenele ei
foto: Click!

Celelalte vedete au venit însoțite

 • laura cosoi aylan cadar
  Laura Cosoi și Aylan Cadâr și-au scos soții la o întâlnire în patru
  foto: Click!
 • misty
  Misty nu s-a putut bucura de compania lui Keo
 • adelina pestritu speak
  Adelina Pestrițu și Speak au înlăturat orice zvon că s-ar fi despărțit
 • dinu maxer deea maxer
  Dinu și Deea Maxer au venit împreună la avanpremiera filmului
 • Maximize

1/4

Dacă Misty a venit fără partener, alte vedete au venit în cuplu la cinema. Laura Cosoi și Aylin Cadâr au venit cu soții la vizionarea avanpremierei, la o întâlnire în patru, Adelina Pestrițu și Speak au venit și ei împreună, și la fel au făcut și Dinu și Deea Maxer.

Loading...

Citește și

 • Păreau în culmea fericirii în urmă cu doi ai, când Keo a „scăpat” de iubita oficială dela vremea aceea. Acum, însă, relaţia lui Misty cu Keo nu mai e la fel de roz ca la început. Cel puţin aşa pare din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

 • misty

  Chiar dacă vara aceasta Misty și Keo au fost surprinși certându-se, cei doi par în continuare îndrăgostiți, familiile lor fiind alături de ei în momentele importante. Misty își lansează un nou videoclip, iar la filmări au fost surprinsă alături de părinții lui Keo.

 • misty keo

  De mai bine de doi ani sunt împreună, dar nu au făcut niciodată risipă de gesturi tandre în public. Este vorba despre Keo și Alexandra Pavel, alias Misty, cea pentru care s-a despărțit de Andreea Bălan.

 • misty sexy videoclip

  Dacă până acum s-a auzit mai puţin despre solista Misty şi mai mult de Alexandra Pavel (24 de ani), blonda care are o relaţie cu Keo, iată că rivala Andreei Bălan revine în lumnina reflectoarelor cu un nou videoclip la piesa "Ragga Girl", compusă chiar de iubitul ei. Extrem de sexy, cântăreaţa a făcut furori la filmări când a apărut îmbrăcată cu un sacou pe sub care nu purta sutien.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1