«Miss funduleț», iubita lui Dani Oțil, fără sutien în vacanță. Pozele le-a făcut chiar prezentatorul TV!

miss-fundulet3.jpg

Iubita lui Dani Oțil a pozat sexy în vacanță
Foto: Instagram

Dani Oțil se tot mândrește de ceva vreme cu iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, care a fost supranumită „Miss Funduleț”, având în vedere statulul său de „vedetă de podium”, combinat cu posteriorul care expus în costum de baie reușește să întoarcă multe priviri. În vacanță nu a mai mizat pe atuul acesta însă, ci și-a pus „la bătaie” decolteul, pozând fără sutien. Iată imaginile!

De aproape șase luni, Dani Oțil, în vârstă de 38 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite modele din showbizul autohton, care și-a câștigat renumele datorită formei rotunde și bombate a posteriorului, mult lucrat la sală. Pe lângă formele apetisante de la spate, Gabriela se poate mândri și cu un decolteu generos, pe care nu se teme să îl arate în poze. 

miss-fundulet2.jpg

Foto: Instagram

«Miss funduleț», iubita lui Dani Oțil, a pozat fără sutien în vacanță

Gabriela și prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” se află în vacanță, și s-au gândit să împărtășească și cu prietenii lor virtuali momentele speciale pe care le petrec împreună. 

Trage din greu la sală pentru formele ei însă, dar recunoaște că are și gene bune. Totuși, bustul l-a dobândit pe masa medicului estetician. „Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele.

miss-fundulet1.jpg

„Miss Funduleț” se mândrește și cu bustul, nu doar cu posteriorul
Foto: Instagram

Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu recent pentru Click!.

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabriela Pescariu și Dani Oțil

    De aproape șase luni, Dani Oțil (38 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai apetisante prezențe din showbiz. Este vorba despre așa-numita „Miss Funduleț”, mai precis modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), care și-a câștigat renumele datorită formei rotunde și bombate a posteriorului, mult lucrat la sală.

  • A fost weekend-ul cailor putere! La Mangalia s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Super Rally, iar câştigător a fost desemnat un concurent- surpriză. Dani Oţil care a scos cel mai bun timp, surclasându-i pe veteranul Titi Aur şi pe milionarul Costel Căşuneanu. Iubita sexy, prezentă la competiţie, i-a purtat noroc!