Misha, zâmbitoare la botez, chiar dacă Connect-R ar fi înşelat-o

connect_r_si_misha.jpg

Connect-r şi Misha sunt căsătoriţi civil şi urmează să facă nunta pe 27 septembrie
Connect-r şi Misha s-au căsătorit la sfârşitul lunii septembrie
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Chiar dacă miercuri au apărut informaţii conform cărora Connect-R şi-ar fi înşelat soţia, Misha nu pare afectată de această poveste.

Artistul a postat pe pagina de Facebook o fotografie de la botezul ultimului fin al cuplului. Connect-R şi Misha sunt zâmbitori alături de părinţii copilului creştinat şi nu par afectaţi de întreaga poveste apărută recent conform căreia cântăreţul ar fi călcat strâmb.

"Astăzi împreună cu soţia mea l-am botezat pe Ștefan,!! A.k.a lil` Ciupi. Domnu` să-l binecuvânteze la tot pasul !!!!", au fost cuvintele postate de Connect-R.

connect-r_si_misha_nasi.jpg

Connect-r şi Misha, alături de finul lor şi părinţii acestuia
Connect-r şi Misha, alături de finul lor şi părinţii acestuia
Foto Facebook

Reamintim că, aflat pe litoral, unde a susţinut mai multe concerte în cluburile de fiţe, cântăreţul a plecat de pe scenă, pe ascuns, în compania unei domnişoare. S-au îndreptat câtre un bloc, unde au căutat cazare şi, după ce s-au asigurat că nu-i vede nimeni, au intrat împreună în imobil. Întreaga poveste o puteţi găsi aici : Connect-R a înşelat-o pe Misha? A fost prins cu o femeie.

 

Loading...

Citește și

  • Bat clopote de nuntă pentru Connect-R şi Misha, însă se pare că artistului nu-i stă deloc gândul la însurătoare. Aflat pe litoral, unde a susţinut mai multe concerte în cluburile de fiţe, cântăreţul a plecat de pe scenă, pe ascuns, în compania unei domnişoare. S-au îndreptat câtre un bloc, unde au căutat cazare şi, după ce s-au asigurat că nu-i vede nimeni, au intrat împreună în imobil.