Miron Cozma: Marinela Niţu o să-şi bage unghia în gât!

miron_cozma_2.jpg

miron cozma
Miron Cozma, la OK! James Bond Party
foto: Sever Gheorghe

S-au despărțit, dar n-o poate uita! Orice ar face, Miron Cozma (61 de ani) tot la Marinela Nițu se gândește. Miercuri, 28 octombrie, fostul lider al minerilor a trimis câteva săgeți otrăvite către fosta sa iubită, la OK! James Bond Party. Miron Cozma a venit însoțit de cântăreața Alya și a anunțat că va apărea în cel mai nou videoclip al artistei. ”Marinela Nițu o să-şi bage unghia în gât când va vedea că apar în videoclip”, a puctat Cozma.

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții la petrecerea organizată de OK! Magazine a fost aceea a lui Miron Cozma, însoțit de frumoasa Alya. Luceafărul Huilei a ținut să sublinieze că viaţa lui amoroasă este plină. “Am iubit întotdeauna femeile, maşinile, sportul şi curva asta de politică. O să apar în videoclipul Alyei la piesa Trafic în curând. Ne ştim de puţin timp, a venit la mine la birou şi am discutat despre această colaborare. Şi cu Marinela Niţu am avut discuţii de acest fel. Iar acum Marinela Nitu o să-şi bage unghia în gât când va vedea că apar în videoclipul Alyei. Ea nu era deschisă la nicio propunere de acest fel, nu voia să facă nimic din ce-i propuneam, să facem videoclipuri în care să apărem împreună sau să lanseze ceva în care să apar şi eu”, a spus Miron Cozma în exclusivitate pentru Click!

miron_cozma.jpg

miron cozma alya
Miron Cozma și Alya, la OK! James Bond Party
foto: Gheorghe Chelu

 

Enigmatică, Alya a lăsat să se înțeleagă că între ea și Miron Cozma ar putea fi mai mult decât o simplă colaborare în plan artistic. “Am vrut ca în noul meu videoclip să apară chiar Miron Cozma. Îl consider un personaj alături de care pot contura o poveste de dragoste, cu bune şi cu rele. L-am admirat dintotdeauna, e un bărbat puternic, pe care orice femeie şi-l doreşte alături”, ne-a spus sexoasa Alya. Tânăra din Caraș-Severin a devenit cunoscută cu piesa ”Damelo”, foarte apreciată în Orient. La sfârșitul anului 2014, artista a lansat piesa ”Trafic”, compusă de Călin Moraru.

[[{"fid":"462585","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Miron Cozma și Marinel Nițu s-au despărțit de Ziua Îndrăgostiților","field_subtitle[und][0][value]":"foto: arhiva personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Marinela, alături de Miron Cozma","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

 

Miron Cozma şi cântareaţa Marinela Niţu s-au cunoscut în 1998. În februarie 2001, fostul lider al minerilor declara, într-un interviu acordat PRO TV, că Marinela Niţu este femeia pe care orice bărbat ar vrea să o aibă ca soţie şi că, de când a cunoscut-o, în 1998, a rămas pentru el cea mai mare dragoste. În 2011, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cei doi se logodeau în fața lui Dumnezeu, dar nu aveu să ajungă niciodată și în fața ofițerului Stării Civile. Anul acesta, tot de Ziua Îndrăgostiților, Miron Cozma îi spunea Adio! Marinelei.

Alya, în videoclipul piesei Damelo

Loading...

Citește și